Garanti Bankası Yeni Yıl Kredisi 50 Bin TL 5 TL Masraf 0,85 Faiz

Garanti Bankası Yeni Yıl Kredisi kampanyası başladı. Aralık ayı sonuna kadar devam edecek yeni yıla özel kredi kampanyasında vadeler ve faiz oranları çok cazip. Yılbaşı Kredisi kampanyası kapsamında 50 Bin Türk Lirası'na kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Yeni yıl öncesi tüm nakit ihtiyaçlarına çözüm sunan kredi imkanıyla bordrolu çalışanlar 60 aya varan vadelerde kredi için başvuru yapabiliyor. Bordrolu çalışanlar dışında kalan çalışanlar ve emekliler için ise 36 aya kadar vadelerde kredi seçenekleri mevcut.



Garanti Bankası'nın sunduğu kredi imkanları uygun ödeme koşulları, değişik vade ve faiz seçenekleri ve masraf tutarlarıyla her bütçeye uygun kredi çözümleri yaratıyor. Bankanın yeni kampanyasıyla yeni yıl üzeri uygun koşullarla ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün oldu. Kampanyanın faiz oranları aylık yüzde 0,85'den başlıyor. Masraf ücreti ise 5 TL'den başlayan seçeneklere sahip. Kredi kampanyasına katılanların hayat sigortası primi ödemeleri gerekiyor. Garanti Bankası'nın Yılbaşı Kredisi için başvuru yapanlar 3 Bin TL kredi kullanmaları ve 9 ay vadeyi tercih etmeleri durumunda 5 TL dosya masrafı ve % 0,85 faiz oranıyla kredi alabiliyorlar.

Kredi kampanyasında değişik vade ve tutarlarda değişik faiz oranları ve masraf tutarları uygulanıyor. Örneğin 12 ay vadeli 5 Bin Lira Yeni Yıl Kredisi alanlar aylık 0,99 faiz oranı ve 145 Lira dosya masrafıyla kredilerini kullanma şansına kavuşuyor. 36 ay vadeli 15 Bin Lira kredi çeken biri ise 245 Lira dosya masrafı ve % 1,10 faiz oranı ile kredi çekim işlemi gerçekleştiriyor. 60 ay vade ile 50 Bin Lira kredi almak isteyen bir kredi müşterisine ise 245 TL dosya masrafı ve % 1,15 aylık faiz oranı uygulanıyor. Garanti Bankası'nda bunların dışında masrafsız kredi seçenekleri başta olmak üzere pek çok kredi seçeneği var.

Yılbaşı Kredisi için başvuru yapmak isteyenlerden hiçbir evrak istenmiyor. Sadece nüfus cüzdanıyla başvuru yapmak yeterli oluyor. Gelir belgesi, ikametgah belgesi ya da fatura gibi evraklarla uğraşmak gerekmiyor. Ancak başvuru sahibinin SGK kurumunda sigorta kaydının olmaması durumunda kredi başvurusunda belge istenebiliyor.

Hiç yorum yok: