Garanti Bankası 5 TL Masraflı 0,75 Faizli Çat Kapı Kredileri

Garanti Bankası Çat Kapı Kredileri bayram seyran beklemeden geldi. İyi bir krediden yararlanmak için mutlaka bayram ya da yeni yıl gibi özel bir dönem mi olması gerekiyor. Garanti Bankası'nın bayram seyran dinlemeyen kredileri ile artık bu soruya 'hayır' yanıtını veriyoruz. Şimdi Garanti Bankası'nın ihtiyaç kredilerine başvuranlar bayram seyran beklemeden cazip koşullardan yararlanıyorlar.

Garanti'nin yeni kredi kampanyası ile 0,75 faiz oranından 5 TL masraf tutarından başlayan oranlarla 50.000 TL'ye kadar kredi kullanılabiliyor. Üstelik 60 aya varan vadelerle. 37 - 60 ay arası vadelerden sadece bordrolu çalışanlar yararlanabiliyor. Kredi kampanyasında talep edilen masraf tutarı kredi tahsis ücretinden oluşuyor ve 5 TL'den başlıyor. Kampanyada yararalanılbilecek en düşük faiz oranı ise % 0,75. Garanti'nin yeni kredi kampanyası değişik vadeler için değişik faiz oranları ve kredi tahsis ücretleri içeriyor. Her bütçeye ve istenen ödeme koşullarına göre uygun bir kredi bulmamak neredeyse imkansız.

Garanti'nin yeni kampanyası için kredi başvurusu yapmak da çok kolay. Şimdi Garanti Bankası'nın ihtiyaç kredilerine sadece kimlik belgesiyle başvuru yapmak mümkün. Başka hiçbir belgenin istenmediği Çat Kapı Kredilerde sadece nüfus cüzdanı ile en yakın Garanti şubesine uğramak yeterli. Gelir belgesinin istenmediği kredi başvurusunda devletin SGK kayıtlarından yararlanılıyor ve çalışma durumu bilgilerine ulaşılıyor. Aynı şekilde kredi başvurusu için artık yerleşim belgesi ya da fatura da talep edilmiyor. Genel nüfus kayıtlarındaki yerleşim bilgileri kullanılarak işlem yapılıyor. Bu kolaylıklarla artık Garanti Bankası'ndan kredi almak için belge peşinde koşmak gerekmiyor. Sadece nüfus kağıdı başvurular için yeterli oluyor. Garanti'nin cazip koşullara sahip kredilerinden birine başvurmak için artık bayram seyran beklemeye de gerek yok. Şimdi yılın her döneminde Garanti'de uygun koşullarla bir kredi bulmak mümkün.

Hiç yorum yok: