TEB Kredi Kartı Alışverişi 75 TL Hediye Puan Kazandırıyor

Kredi kartlarının belki de en sevdiğimiz yönü hediye puanlar kazandırması. Şimdi TEB'de yepyeni bir hediye puan kampanyası var. TEB kredi kartını kullanarak alışveriş yapanlar tam 75 TL hediye puan kazanıyorlar. Kampanyanın televizyon reklamları ayağında sevimli kahraman Selahattin Çakaler'i izliyoruz. Bİr süre önce TEB'in reklam yüzü haline gelen Selahattin Çakaler bu kez puan kazanmak için alışveriş yapıyor. Eşi, kayınvalidesi ve kayınpederi için alışveriş yapan Çakaler kendi iyilikseverliğine kendisi de şaşırıyor. Reklam büyük ilgi görmeye ve insanları ekran başında gülümsetmeye devam ediyor.

TEB'in 75 TL hediye puan kampanyasından yararlanmak çok basit. Öncelikle TEB kredi kartınız olmalı ve kampanyaya katılım için kayıt yaptırmalısınız. Kampanyaya kayıt işlemi SMS göndererek yapılabiliyor. TEB'in kampanyasına katılmak için KAZAN yazıp 4616'ya SMS atmak yeterli.

Kampanyaya katılım işleminin ardından 4 Mart tarihine kadar farklı tarihlerde 5 adet alışveriş yapılması gerekiyor. Alışverişlerin her birinin tutarı 75 TL ve üzerinde olmalı. Kampanya kapsamında değer kazanacak alışverişler market, giyim ve akaryakıt alışverişleri. Farklı günlerde yapılan ve tutarı en az 75 TL olan 5 adet market, giyim ve akaryakıt alışverişi 75 TL hediye puan kazanmak için yeterli oluyor. Alışverişlerin aynı TEB kredi kartıyla yapılması gerekiyor. Her TEB müşterisi bir kez kampanyaya katılabiliyor. Ek kartların yaptıkları alışverişler asıl kart kapsamında değerlendiriliyor ve ek kart sahiplerinin ayrıca katılım için SMS atmaları gerekmiyor. İnternetten yapılan alışverişler kampanyada kabul edilmiyor. Aynı şekilde puan kullanımları, iptal ve iade işlemleri de kapsam dışında.

TEB'in yeni kampanyaları merakla beklenirken Selahattin Çakaler'in ileride hangi fırsatları yakalayacağı da ayrı bir merak konusu.

TEB kredi kartı kampanyasında kazanılan puanlar 13 Mart tarihinde kartlara yüklenecek ve 27 Mart tarihine kadar yapılacak alışverişlerde para yerine kullanılabileek. TEB kredi kartı sahiplerinin kampanyaya katılmak için yapmaları gereken tek şey KAZAN yazarak 4616'ya kısa mesaj atmak.

Hiç yorum yok: