Denizbank Her Derde Deva Kredi 0,88'den Başlayan Faizlerle

Denizbank'ın büyük ilgi gören 'Her Derde Deva Kredi' kampanyaları devam ediyor. Denizbank Her Derde Deva kredileri 'Cebimde Kredi' ya da 'Webde Kredi' olarak kullanılabiliyor. Cebimde Kredi başvurusu 3280'e kısa mesaj atarak, Webde Kredi başvurusu ise Denizbank'ın internet sitesinde yer alan Hemen Başvur! butonunu tıkladıktan sonra açılan sayfadaki kısa formu doldurup göndererek yapılıyor. Cebimde Kredi başvurusu yapmak için KREDİM yazdıktan sonra boşluk bırakarak TC kimlik numarasını yazıp 3280′e kısa mesaj atmak gerekiyor. Cebimde Kredi'de ve Web'de Kredi'de masraf yok.

Denizbank'ın son Her Derde Deva Kredi kampanyasında dosya masrafı yok. Kampanyanın faiz oranı ise % 0,88'den başlıyor. Denizbank'ın Her Derde Deva Kredisinde 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Kredinin geri ödemeleri 36 ay vadeye kadar yayılıyor. Cepten ya da webden kredi başvurusu yapanlar 5 dakika içinde kredi başvuru sonucunu öğrenebiliyorlar. Kredi başvuru cevabı cep telefonuna kısa mesaj olarak geliyor. Webden kredi başvurusu yapanların cep telefonlarını yanlarında bulundurmaları gerekiyor, çünkü başvuru sırasında cep telefonuna gönderilen güvenlik kodunun girilmesi gerekiyor.

Cepten ya da webden yapılan Her Derde Deva Kredi başvurusuna gelen yanıt olumlu ise bunun ardından sadece nüfus cüzdanıyla Denizbank şubelerine uğramak yeterli. Denizbank şubelerince kredi başvurularında nüfus kağıdı dışında hiçbir belge istenmiyor. Kredi kullananlar herhangi bir dosya masrafı ödemiyorlar. Bunun dışında başvurularda hiçbir formaliteyle uğraşılmıyor, kredi onay sürecinde uzun süreler beklemek gerekmiyor. Kefilsiz olarak kullanılan Her Derde Deva Kredi başvuruları formalitesiz ve beklemesiz olarak sonuçlandırılıyor.

Hiç yorum yok: