HSBC Dosya Masrafsız Kredi Net Kampanyası

HSBC Bank Dosya Masrafsız Kredi Net kampanyası devam ediyor. Ne kadar taksit ödeyeceğini bilmek isteyenler için tasarlanan Kredi Net kampanyasından kredi kullananlar her ay ne kadar kredi taksiti ödeyeceklerini biliyorlar. İleriki vadelerde sürpriz taksit artışları ile karşılaşmıyorlar. HSBC Bank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasında taksitler sabit ve belirli, daha sonra artan aylık taksitlerle karşılaşmak yok. Üstelik Kredi Net şimdi dosya masrafsız olarak kullanılıyor.



Kredi kullandığınızda şartlarını ve ödeyecekleri tutarı tam olarak bilmek istiyorsanız HSBC Kredi Net tam size göre. HSBC Kredi Net'te ödenecek aylık taksit tutarı nasıl başlarsa öyle bitiyor, sonraki aylarda taksitlerde bir artış söz konusu olmuyor. Başlangıçta belli olan kredi taksitleri vade sona erene kadar değişmeden aynı kalıyor.

HSBC Kredi Net kampanyası kapsamında 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Kredinin maksimum vadesi ise 36 ay olarak belirlendi. Kredinin faiz oranı aylık % 1,18. Kredinin en önemli özelliklerinden biri de dosya masrafı alınmıyor olması. HSBC Kredi Net dosya masrafı olmadan kullanılıyor.

Kredi başvurusunda kefil şartı aranmayan kampanyada 2.500 TL'nin üzerindeki kredi tutarları için ferdi kaza sigortası talep ediliyor. Kampanya 15 Mart tarihine kadar devem edecek.

Kredi başvurusu HSBC şubelerinden, HSBC'nin internet sitesinden ya da HSBC'nin telefon bankacılığı numarası olan 444 0 111 aranarak yapılabiliyor. HSBC tlefon bankacılığı ile 7 gün 24 saat tüm finansal işlemler gerçekleştirilebiliyor. Tlefon bankacılığı şifresi HSBC şubelerinden, telefon bankacılığı aracılığıyla ya da HSBC ATM'lerinden alınabiliyor.

Kredi başvuru sonucu HSBC web sitesinden takip edilebiliyor. En yakın HSBC Bank şubesinin nerede olduğunu öğrenmek için de HSBC web sitesi kullanılabiliyor. Site üzerinden tüm şehirlerdeki HSBC Bank şubelerinin adresleri ve iletişim için telefon numarası bilgilerine ayrıntılı şekilde ulaşmak mümkün oluyor.

Hiç yorum yok: