Sevgililer Günü + 6 Taksit Kampanyası Teb Kredi Kartı'nda

Bir Sevgililer Günü daha geldi çattı. Bu çok özel güne çok az zaman kalmasına rağmen fırsatlar henüz bitmedi. Hala sevgilinize ya da eşinize Sevgililer Günü hediyesi almadıysanız ve TEB kredi kartınız varsa Artı Taksit fırsatı sizi bekliyor. Sevgililer Günü hediyesini TEB kredi kartıyla alanlar + 6 Taksit ile ödeme şansına kavuşuyor. Alacağınız hediye ne olursa olsun TEb kredi kartıyla fazla
dan 6 taksit yaptırma imkanı var.

TEB kredi kartıyla hangi alışverişler Sevgililer Günü kampanyası kapsamına giriyor diye merak ediyorsanız söyleyelim: Gıda ve akaryakıt alışverişi dışında yapılacak tüm alışverişleriniz için bu kampanyadan yararlanarak +6 taksit yaptırabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak için son gün ise 18 Şubat. 'Sevgililer Günü geçti artık' diye düşünmeyin, 18 Şubat tarihine kadar TEB kredi kartıyla yapılacak gıda ve akaryakıt dışındaki alışverişlerde +6 Taksit yapma imkanı var.

Kampanyaya katılmak ve Artı Altı taksit fırsatından yararlanmak için yapılması gereken tek şey ASK yazıp 4616’ya SMS atmak. Ek kart sahiplerinin ayrıca SMS atmaları gerekmiyor ve asıl kartlar gibi ek kartlar da kampanyadan yararlanabiliyor.

TEB'in sunduğu fırsat ile maksimum 12 taksitle alışveriş yapılabiliyor. Örneğin alışveriş yapılan işyerinde normalde 6 taksit yapılıyorsa TEB'in sunduğu fırsatla taksit sayısı 12'ye çıkmış oluyor. Alışveriş yapılan mağazada örneğin 8 taksit yapılıyorsa yine en fazla 12 taksit yaptırabiliyorsunuz.

TEB'in kredi kartlarının sunduğu fırsatlar bitmek bilmiyor. Kampanya tanıtımlarını Selahattin Çakaler'in yaptığı TEB kredi kartı kampanyalarından bugünlerde en popüler olanı 75 TL bedava puan kampanyası. TEB kredi kartıyla farklı günlerde beş kez 75 Tl ve üzerinde alışveriş yapanlar 75 TL bedava puan kazanma şansını yakalıyorlar. Kampanyanın reklamları tüm televizyon kanallarında gösterilmeye devam ediyor.

Hiç yorum yok: