Garanti Bankası Sömestr Kredisi Nüfus Cüzdanıyla Kullanılıyor

İlk ve orta dereceli okullarda sömestr tatili başladı. Sömestrin başlamasıyla birlikte Garanti Bankası Sömestr Kredisi kampanyasının startını verdi. Sömestr döneminde nakitsiz kalmak ve ihtiyaçları için sıkılmak istemeyenler Garanti'nin Sömestr Kredisi'ne başvuruyor. Garanti Sömestr Kredisi gelir belgesiz ve ikametgahsız olarak kullanılıyor. Garanti'nin Sömestr Kredisi sadece nüfus cüzdanıyla başvuru yapılarak alınabiliyor. Başvuru için nüfus cüzdanı dışında geliri ya da ikametgahı gösteren bir belge ya da kefil istenmiyor. Garanti'nin 2013 Sömestr tatiline özel kredi kampanyasında kredi limitleri de oldukça doyurucu. Kampanya kapsamında 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Garanti Sömestr Kredisi 60 aya varan vadelerle alınabiliyor. Kredinin uzun vadesi ayrıca bir tercih sebebi oluşturuyor.

Düşük faizli ve avantajlı Sömestr Kredisi'nden yararlanmak isteyenlerin en yakın Garanti Şubesi'ne uğramaları yeterli. Kampanyaya ayrıca internetten başvurmak da mümkün. İnternetten kredi başvurusu yapmak isteyenler Garanti'nin web sitesinde bulunan Başvur butonuna tıklayarak başvurularını gerçekleştirebiliyor. Ayrıca Garanti İnternet Şubesi kullanıcıları buradan da başvuru yapabiliyor.

Sömestr Kredisi kapsamında 36 aydan uzun vadeler sadece bordrolu çalışanlar için geçerli. Ancak 36 aya adar olan vadelerden herkes yararlanabiliyor. Kampanyada aylık faiz oranı % 0,85'den başlıyor. Kampanya kapsamında 60 ay vadeli olarak 50.000 TL sömestr kredisi çekenler 245 TL kredi tahsis ücreti ve aylık % 1,15 faiz oranıyla ayda 1.230 TL kredi taksit ödemesi yapıyorlar. 24 ay vadeli 10.000 Lira kredi alanlar ise aylık 0,95 faiz oranından yararlanıyor ve ayda 479 TL civarında taksit ödüyorlar. Sömestr döneminde ihtiyaçları karşılamak için nakitsiz kalmak istemeyenler başvurusu kolay, hızlı, uzun vadeli, düşük faizli ve uygun ödeme koşullarına sahip Sömestr Kredisi'nden yararlanıyor.

Hiç yorum yok: