Düşük Faizle Kredi Kartından Borç Transferi TEB'de

Kredi kartı borcu olanlar için şimdi TEB'de karttan borç transferi ve taksitle ödeme fırsatı var. Diğer bankaların kredi kartlarındaki borçlarını TEB kredi kartına aktaranlar düşük faiz ve uzun vade ile geri ödeme imkanına kavuşuyor. Kredi kartı borç transferi yapanlar 12 aya kadar taksit yaptırabiliyorlar. Kredi kartı borç transferi için TEB'de uygulanan aylık faiz oranı sadece % 0,99.

TEB kredi kartı sahibi olanlar başka bankalarda bulunan kredi kartı borçlarını TEB kartlarına aktarabiliyorlar. Aktarılan kredi kartı borcu 3, 6, 9 ya da 12 taksitle ödenebiliyor. Karttan borç transferi işlemi en az 50 TL, en fazla 10.000 TL için yapılabiliyor. Karttan borç transferi tutarı TEB kredi kartının nakit çekme tutarını aşamıyor. TEB kredi kartının nakit çekim sınırına kadar diğer banka borçları TEB'e transfer edilebiliyor. Borç transferinin gerçekleştirilmesi için TEB kredi kartının gecikme, bloke ya da yasal takip durumlarında olmaması gerekiyor.

TEB'in kredi kartı borç transferi işleminde aylık % 0,99 faiz oranı ve tek seferlik olmak üzere toplam transfer edilen borç tutarının % 3'ü oranında işlem ücreti alınıyor. Sözkonusu işlem ücreti ilk kredi kartı ekstresine yansıtılıyor.

Diğer bankadaki borcun TEB tarafından ödenerek kapatılmasının ardından TEB kredi kartına transfer edilen borç tutarı müşterinin tercihine bağlı olarak 12 aya kadar taksitlendiriliyor. Taksit tutarı her ayki ekstreye yansıtılıyor ve o ayki son ödeme tarihine kadar ödenebiliyor. Örneğin 5.000 TL kredi kartı borcunu TEB'e transfer ederek 10 taksit yaptıran bir müşteri her ay 500 TL kredi taksiti ödemesi yapıyor ve o ayki ekstresine bu 500 TL'lik taksit yansıtılıyor. O aya ait taksit tutarının son ödeme tarihine kadar ödenmemesi halinde diğer normal kredi kartı borçlarının ödenmemesi durumunda uygulanan akdi faiz ve gecikme ücretleri uygulanıyor. TEB diğer bankadaki borcun kapama işlemini EFT yoluyla gerçekleştiriyor. Kredi kartı taksit tutarları faiz, vergi ve fonlar dahil edilerek oluşturuluyor.

örnek olarak vermek gerekirse 12 ay taksitle 1.000 TL kredi kartı transferi yapanlar 30 TL işlem ücreti ödeyerek aylık 91 TL taksitle geri ödeme yapabiliyor. Kampanya bu ayın 28'ine kadar devam ediyor.



Hiç yorum yok: