Paraf Card Market Harcamasında 30 TL Paraf Para Kazandırıyor

Halkbank'ın yeni kredi kartı Paraf Kart 'Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta' sloganıyla kredi kartı dünyasına hızlı bir giriş yapmıştı. Paraf Card'ın tanıtımlarında Paraf Kart ayrıcalıklarının bitmeyeceği söyleniyordu, gerçekten de öyle oldu. Televizyon reklamlarıyla da tanıtılmaya başlayan Paraf Kart'ın en son ayrıcalığı market alışverişlerinde gerçekleşiyor. Şimdi Paraf Card ile market alışverişi yapanlar kazanıyorlar.

Son kampanya kapsamında Paraf Kartlarını kullanarak farklı günlerde ve tek seferde 75 TL ve üzerinde market harcaması yapanlar 30 TL değerinde Paraf Para kazanıyorlar. Kampanya 5 Şubat tarihinde başladı ve 10 Mart'a kadar devam edecek. Kampanyaya katılarak 30 TL Paraf Para kazanmak için bu tarihler arasında dört kez 75 Lira ve üzerinde market alışverişi yapılması ve bu alışverişlerin farklı günlerde gerçekleştirilmesi gerekiyor. Tabii ki harcamalardaki ödemelerin Paraf Card kullanılarak yapılması gerekli. Aynı gün içinde birden fazla 75 TL ve üzerinde market harcaması yapılırsa bunlardan sadece bir tanesi kampanya kapsamında geçerlilik kazanıyor. Kampanyadan 30 TL değerinde Paraf Para kazanmak için dördüncü alışverişi de tamamlamak ve yapılan her alışverişin farklı günlerde gerçekleşmesi, aynı zamanda her alışveriş tutarının ayrı ayrı 75 TL veya üzerinde olması gerekiyor. Her alışverişin tek seferde gerçekleşmesi de ayrı bir gereklilik. Bu nedenle gün içinde yapılan ve toplamları 75 TL'yi aşan alışverişler kampanyada değer kazanmıyor.

Alışverişlerin mutlaka Halkbank'a ait POS cihazları üzerinden yapılması gerekmiyor. Hangi bankaya ait olursa olsun tüm POS makinelerinden yapılan ödemeler geçerli sayılıyor. Ancak alışverişlerin yurtiçinde gerçekleştirilmeleri gerekiyor. Yabancı ülkelerde yapılan market harcamaları kampanyaya dahil değil.

Kampanya ile bireysel kart sahipleri hedefleniyor, bu nedenle Business kartlar kampanyaya katılamıyor. Her müşteri birden fazla Paraf Card sahibi de olsa bir kez 30 TL Paraf Para kazanabiliyor. İnternet ortamında yapılan alışverişler kampanyada Paraf Para kazandırmıyor. Daha önce kazanılmış olan Paraf Para'ların kullanılmasıyla yapılan alışverişler de kampanya kapsamında sayılmıyor. Yapılan alışverişlerde iade ve iptal sözkonusu ise iade veya iptal edilen tutar kampanyaya dahil edilmiyor.

Hiç yorum yok: