Denizbank Borç Ödeme Kredisi Üst Limiti 50 Bin Lira

Banka kredi borçları, kredi kartı borçları ve tüm diğer ihtiyaç ve masraflar için artık mükemmel bir çözüm var. Diğer bankalardaki tüm kredi ve kart borçlarını tek yerde toplayan Denizbank Borç Transferi Kredisi düşük faiz oranlarıyla harika bir borç ödeme fırsatı sunuyor. Denizbank'ın tüm banka borçlarını kapatan ve diğer tüm masraflar için ideal bir nakit çözümü yaratan kredisi dosya masrafsız kullanılıyor. Denizbank Borç Transfer Kredisi faiz oranları % 0.89'dan başlıyor. Kredinin düşük faiz oranlarının yanısıra başka avantajları ve artıları da var. Bu artılardan birisi uzun vade imkanı sunması. Kısa vadelere sıkışmış banka borçlarının ödenmesinin nasıl bir sıkıntı yarattığını herkes yaşayarak tecrübe etti sayılır. Aynı borçların uzun vadeye yayılması ise ödenemez hale gelmesi muhtemel ve bütçemizi sarsarak yıpratacak olan kredi ve kart borçlarının kolayca geri ödenmesini sağlıyor. Denizbank 72 ay vadeli olarak borç transferi imkanı sunuyor. Bankanın kullandırdığı kredinin üst limiti ise 50.000 TL. Bu yüksek tutarlı üst limit, kredinin bir diğer artısı olarak karşımıza çıkıyor ve kredinin tercih sebeplerinden birini oluşturuyor.

Denizbank'la borç transferi yapanlar tüm banka borçlarını 72 aya kadar vadelerle geri ödüyorlar. Masrafsız olarak kullanılan kredi için 12 aya kadar vadelerde kredi tutarının % 2'si kadar peşin komisyon alınıyor. Diğer vadeler için Denizbank şubelerinden bilgi almak mümkün. Son kampanya yılın son gününe kadar devam edecek ancak büyük ilgi gören kampanyanın 2014 yılında da tekrarlanması bekleniyor.

Çoğumuzun hayatını yaşanmaz hale getiren ve her zaman aklımızın bir köşesinde sorun olarak duran banka borçları uzun vadeye yayılarak sorun olmaktan çıkıyor. Denizbank Borç Ödeme Kredisi ile diğer bankalardaki borçlarını Denizbank'a transfer edenler kolaylıkla geri ödemenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorlar. Tanınan uzun vade imkanı ve düşük faiz oranları aylık taksit tutarlarını da küçülttüğünden geri ödemeleri bir kabus olmaktan çıkartıyor. Denizbank'ın borç ödeme konusunda büyük kolaylık sağlayan Borç Transfer Kredisi için başvurular bankanın şubelerine yapılabiliyor.

Hiç yorum yok: