İş Bankası Cem Yılmaz Servet Bey Kumbarası

Bugünlerde tasarruf etmek kolay değil. Hele çocuklarımıza bu güzel alışkanlığı kazandırmak çok daha zor. Eskiler Türkiye İş Bankası’nın kumbaralarıyla büyüdü ama yeni kuşaklarda kumbara kullanarak para biriktirme alışkanlığı yok gibi. İş Bankası bu alışkanlığı yeniden canlandırmak ve tasarruf bilincini çocuklara aşılamak için açılan yeni bir kampanya başlattı. Basıda yer alan reklamlarında Cem Yılmaz’ın Servet bey rolüyle karşımıza çıktığı İş Bankası Kumbara Hesabı “Yarın için tasarruf yapanlar, keyfini yaşamaya bugünden başlar” sloganıyla yola çıkıyor. Reklam filmi çok akıcı ve eğlendirici olduğu için özellikle yeni kuşaklar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

Servet Bey kumbarasını almak aslında çok basit. Bu çok özel kumbaraya sahip olmak için öncelikle çocuğumuz için Kumbara Fonu Hesabı açtırmak gerekiyor. Hesap açıldığı anda çift kişilik sinema bileti kazanılıyor ve çok özel Servet Bey Kumbarasına sahip olunuyor.

Kumbara Fonu aslında profesyonellerce yönetilen bir yatırım fonu. Fona yatırılan tutar İş Portföy’ün deneyimli yöneticileri tarafından yönetiliyor. Fonun amacı uzun vadeli olacak şekilde yüksek ve risksiz getiri elde etmek. Çocuklarımızın gelecekteki ihtiyaçları için şimdiden böyle bir fona yatırım yapmak akıllıca bir davranış olsa gerek.

Kumbara Fonu Hesabına vadesiz TL hesabından veya İş Bankası kredi kartından düzenli alım talimatı verilebiliyor. Böylece çocukların geleceği için düzenli bir birikim yapılmış oluyor.

Kampanya yeni açılacak Kumbara Fonu Hesaplarını kapsıyor. Banka tarafından hediye edilen sinema biletleri Cinemaximum salonlarında kullanılabiliyor.

Hiç yorum yok: