HSBC Advantage % 10 Faiz İndirimli Kredi Kampanyası

HSBC Advantage sahiplerine % 10 Faiz İndirimli İhtiyaç Kredisi kampanyası 13 Aralık tarihinde startını verdi. 14 Ocak 2014 tarihine kadar devam edecek kampanya ile HSBC Advantage kredi kartı sahipleri ihtiyaç kredisi kullandıklarında KrediNet faiz oranlarına göre % 10 indirimli faiz oranından yararlanıyorlar. Bilindiği gibi KrediNet, HSBC'nin genel kredi faiz oranları açısından gösterge niteliği taşıyan ihtiyaç kredisi ürünü. HSBC Advantage sahiplerine sunulan % 10 faiz indirimi tüm vade ve tutarlar için geçerli.

HSBC Advantage sahiplerine özel %10 faiz indirimiyle ne kadar faiz ödeneceğini merak edenler için vadelere göre uygulanan faiz oranlarını şu şekilde sıralayabiliriz: 12 ay vadeye kadar ihtiyaç kredileri için aylık % 0.97 faiz oranı uygulanıyor. KrediNet için aynı vadede uygulanan faiz oranı ise % 1.08. Advantage kredi kartı olanlar 18 ay, 24 ay ve 36 ay vadelerde % 1.06 faiz oranından yararlanıyorlar. KrediNet kampanyalarında ise son olarak uygulanan güncel faiz oranları 18 ay ve 24 ay vadeler için % 1.18, 36 ay vade için % 1.20. Kampanya kapsamında 48 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi alan HSBC Advantage sahipleri % 1.22 faiz oranıyla kredi çekerken KrediNet için bu oran % 1.35.

Ödenecek taksit tutarları için bir örnek vermek gerekirse HSBC Advantage sahipleri %10 faiz indirimli olarak 36 ay vadeli 15.000 TL kredi kullandıklarında 524 TL aylık taksit ödemesi yapıyorlar. Dosya masrafı 189 TL, bireysel kaza sigortası ise 53 TL olarak gerçekleşiyor. Bireysel kaza sigortasının 2.500 TL ve üzerindeki kredi tutarları için talep edildiğini söylemekte yarar var.

% 10 faiz indirimli kredi kampanyasına başvuru yapmak isteyen Advantage Kart sahipleri bankanın internet sitesinden, Telefon Bankacılığı ya da İnternet Bankacılığı hizmetlerini kullanarak, HSBC ATM'lerinden ve en yakın HSBC Bank şubesinden kredi başvurusu yapılabiliyor. Advantage kredi kartı olmayanlar ise Avantaj yazarak 4477'ye SMS attıklarında Advantage Kart başvurusu yapmış oluyorlar. KrediNet kampanyası ile ihtiyaç kredisi için cepten başvuru yapmak isteyenlerin ise Kredi yazıp 4499'a göndermeleri yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: