CardFinans Yılbaşı Para Puan Kampanyası 2273'e SMS At

Aralık ayı ortalarına doğru yaklaşırken yılbaşı alışverişleri hızlandı. Yeni yıla şık ve yenilenmiş şekilde girmeyi kim istemez. Yeni yıl üzeri özellikle giyim ve ayakkabı sektöründe alışverişler artarken CardFinans büyük bir fırsata imza atıyor. Aralık ayı boyunca giyim, aksesuar ve ayakkabı alışverişlerini CardFinans kredi kartı ile yapanlar % 10 para Puan kazanıyorlar. Üstelik taksitli yapılan alışverişler için bu fırsat sunuluyor. CardFinans anlaşmalı işyerlerinde kampanya geçerli ve internet sitelerini de kapsıyor. İnternetteki alışveriş sitelerinden taksitli yılbaşı alışverişi yaparak 2014 yılına yeni imajınızla girebilir, aynı zamanda % 10 ParaPuan kazanabilirsiniz.

Kampanya 6 Aralık tarihinde başladı ve 31 Aralık 2013 tarihine kadar devam ediyor. İmkandan yararlanmak için öncelikle kampanya kayıt işleminin yapılması gerekiyor. Kampanyaya kayıt işlemini yaptırmak çok kolay. Cep telefonuna ARALIK yazıp 2273’e kısa mesaj olarak göndermek Finansbank Yılbaşı ParaPuan kampanyasına kayıt olmak için yeterli. Kayıt için gönderilen SMS mesajının, kart sahibinin bankada kayıtlı olan cep numarasından gönderilmiş olması gerekli. Kayıt işlemi gerçekleştiğinde size bir teyit mesajı geliyor. Bu mesajın gelmesinin ardından yapılacak giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişleri 31 Aralık'a kadar % 10 ParaPuan kazandırıyor. Kampanya taksitli olarak yapılan 75 TL ve üzeri her taksitli giyim, aksesuar ve ayakkabı alışverişini kapsıyor.

Kazanılan ParaPuanlar en son alışveriş için kullanılan kredi kartına 6 Ocak 2014 tarihine kadar yüklenecek. Kredi kartına yüklenen ParaPuanlar 15 Ocak geceyarısına kadar harcanabilecek. Harcanmayan ParaPuanlar 16 Ocak tarihinde silinecek.

Televizyon reklamlarında sevimli yılbaşı hindilerinin yer aldığı kampanya ile CardFinans sahipleri hem yeni yıl alışverişlerini taksitli olarak yapıyor, hem de alışverişlerinden % 10 ParaPuan kazanıyor. Kampanyaya katılmak için yapılması gereken tek şey 2273'e mesaj atmak. Mesaj metnine ARALIK yazılması yeterli. Kısa mesajın bankada kart sahibi adına kayıtlı olan cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekiyor.

Hiç yorum yok: