Akbank Kamuya Özel Anında Kredi 75000 TL Limitli

Kamu çalışanlarına özel Anında Kredi düşük faiz oranlarıyla ya da kredi kullandırım ücreti ödemeksizin Akbank’ta. Kamulular Akbank'ı tercih ettiklerinde belgesiz ve kolay kredi kullanmanın ayrıcalığını yaşıyorlar. Sadece nüfus cüzdanı ile herhangi bir Akbank şubesinden içeri girmek kamu çalışanlarına özel Anında Kredi başvurusu yapmak için yeterli. Anında Kredi başvurusu hızlı şekilde gerçekleşiyor ve bekletmeden sonuçlandırılıyor.

Akbank’tan Anında Kredi’yi tercih eden kamu çalışanları kamuluları adeta uçuracak faiz oranları ile kredi çekiyorlar. Başvuru için aadece nüfus cüzdanı yeterli. Herhangi bir Akbank şubesine girerek hızlı, kolay ve bekletmeyen bir ihtiyaç kredisi kullanmak kamulular için bir hayal değil. Kamu personeline uygun faiz oranlarının sunulduğu kredi ürünü için başvurular sadece nüfus kağıdı ile yapılıyor.

Akbank’ın kamu çalışanlarına özel sunduğu kredi için başvuru yapanlar kredilerini anında kullanıyorlar. Daha önce de düzenlenen ve kamu çalışanlarından olumlu yorumlar alan kredi kampayansı Aralık ayında da devam ediyor. Kampanyada faiz oranları % 1.01′dan başlıyor. Kredi kullandırım ücreti olarak ise 145 TL ödeniyor. Bu ücreti ödemek istemeyenler için de bir seçenek var. Kredi kullandırım ücreti ödemeden % 1.18 faiz oranıyla kredi kullanmak mümkün. Kaçırılmayacak bir diğer avantaj ise Anında Kredi'nin limitleri. Kampanya kapsamında 75.000 TL’ye kredi kullanma imkanı kamu çalışanlarını bekliyor. Her türlü ihtiyaç için düşünülebilecek kredinin bir diğer artısı ise istenirse 4 ay ertelemeli olarak kullanılabilmesi. 4 ay erteleme seçeneğini tercih edenler Aralık 2013'de kullandıkları kredinin ilk taksitini Nisan 2014'de ödüyorlar. Akbank’ın kredi müşterilerine sunduğu cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme koşulları ‘şimdi Akbank’tan kredi kullanmanın tam zamanı’ dedirtiyor.

Hiç yorum yok: