Akbank Emekli Maaşı Taşıma Aralık Kampanyası 200 TL Chip Para

'Emeklilerimiz için ne yapsak az' diyen Akbank yeni reklam filmiyle desteklenen emekli maaşı taşıma kampanyasını başlattı. Bu defaki kampanyada emekli maaşını Akbank'a taşıyanlar tam 200 TL chip-para kazanıyor. Akbanklı olan hep farklı olduğu için kampanyadan yararlanarak Akbanklı olan emekliler de farklı oluyorlar kuşkusuz. Emekli maaşını 31 Aralık tarihine kadar devam eden kampanyada emekli maaşlarının ödemelerini Akbank'a aktaran ve 2 yıl boyunca düzenli olarak Akbank'tan almaya devam edenler toplam 200 TL chip-para kazanıyorlar. Buna göre 31 Aralık’a kadar SGK maaşlarını Akbank’a aktarmak üzere başvuru yapanlar fırsattan yararlanıyorlar. Emekli maaşı taşıma işlemini yapmak için Akbank şubelerine gidip Kampanya Başvuru Formu’nu doldurmak ve şubeye teslim etmek yeterli.

200 TL chip-para 6 ayda bir 50 TL olmak üzere kademeli olarak Neo Kart'a yükleniyor. Böylece 2 yıl boyunca emekli maaşları ödemeleri için Akbank'ta kalanlar toplam 200 TL chip-para kazanıyorlar. Emekliler emekli maaşı taşıma işlemini e-devlet sitesi üzerinden kendileri yapabilecekleri gibi bulundukları bölgenin SGK müdürlüğüne dilekçe vererek de yapabiliyorlar.

Emekli maaşı ödemelerini Akbank'tan alanlar maaşlarının yatırıldığı hesap için Hesap İşletim Ücreti Muafiyetinden yararlanıyorlar ve yıllık ücret ödemiyorlar. Emekliler gönderdikleri havaleler için ödeme yapmazken, Direkt İnternet, Çağrı Merkezi ve ATM kanallarından yaptıkları EFT işlemleri için ücret muafiyetinden faydalanıyor. Emeklilere tüm kredilerde kullandırım ücretlerinde indirimler sağlanıyor. İhtiyaç kredileri kefil aranmaksızın kullandırılırken 3 ayda bir maaş alan emekliler kredi geri ödemelerini 3 ayda bir yapabiliyorlar. Akbanklı emekliler ayda 2 kez tüm bankaların ATM^'lerinden ücretsiz para çekme ve bakiye görüntüleme işlemi yapabiliyor. Bilindiği gibi başka bankaların ATM'lerinden yapılan işlemler için ücret alınıyor. Tasarrufu olan Akbanklı emekliler daha yüksek mevduat faiz oranlarıyla daha yüksek kazanç sağlıyorlar.

Hiç yorum yok: