HSBC Kredi Net Faiz Oranları ve Maksimum Kredi Çekim Tutarı

Kredi Net herkesin bildiği gibi HSBC'nin faizi, taksit tutarı ve ödemesi net kredi ürünü. Kredi Net tasarlandığı ilk günden bu yana ülkemizde en çok ilgi gören popüler kredilerden biri oldu. Kredi Net'in sunduğu maksimum kredi limiti 30.000 TL'den 40.000 TL'ye yükseldi. Artık HSBC ihtiyaç kredisi müşterileri Kredi Net ile 40.000 TL'ye kadar kredi çekebiliyorlar. HSBC'nin popüler kredisi Kredi Net Aralık ve Ocak aylarını kapsayan yepyeni bir kampanyayı sürdürüyor. Kampanya ile % 1.08'den başlayan faiz oranları ile kredi kullanılıyor. Kampanya için başvuru süresi 14 Ocak 2014 tarihinde sona erecek.

HSBC'nin ihtiyaç kredisi ürünü Kredi Net ile 6 ay ve 12 ay vadelerde % 1.08 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi almak mümkün. HSBC Advantage Card sahipleri ise indirimli faiz oranlarından yararlanıyorlar. Advantage Card sahiplerine kullandıkları kredi için % 10 indirim uygulanıyor. Buna göre HSBC kredi kartı olanlar % 1.08 faiz oranı yerine % 0.97 faiz oranıyla 6 ya da 12 ay vadeyle kredi çekebiliyorlar. İndirim sadece bu vadelerle sınırlı değil. 48 aya kadar olan diğer vadelerde de kart sahipleri için avantajlı faiz oranları uygulanıyor.

Kredi Net kredilerinde 18 ay ve 24 ay vadelerde faiz oranı aylık % 1.18 olurken, Advantage Card kullanıcıları aynı krediyi % 1.06 faiz oranıyla alabiliyorlar. HSBC Kredi Net kampanyasında 36 ay vade için % 1.20 aylık faiz oranı söz konusu. Kart sahipleri için bu oran % 1.08. Bordrolu çalışanlar, emekliler ve profesyonel serbest meslek sahipleri 36 ayın üzerindeki vadelerde de kredi çekebiliyor. Maksimum 48 ay vadeyle kredi kullanmak mümkün oluyor. 37 ay ve üzerindeki vadelerde Kredi Net faiz oranı % 1.35 iken, Advantage Card sahipleri için uygulanan indirimli faiz oranı % 1.22.


HSBC Kredi Net başvurusu yapmak isteyenler değişik kanallardan kredi başvurusunu gerçekleştirebiliyor. Bu kanallar arasında HSBC şubeleri, HSBC web sitesi ve 444 0 111 HSBC telefon bankacılığı da var. HSBC kredi başvuruları kısa zamanda değerlendirilerek sonuçlandırılıyor. HSBC'nin yeni yılda da krediler alanındaki popülerliğini koruyacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Hiç yorum yok: