TEB Eli Öpülesi Bayram Kredisi Başvurusu TEB Şubelerinden Yapılıyor

TEB Bayram Kredisi kampanyasına start verdi. Bir süre önce kullanırken kazandıran Biriktiren Kredi'nin tanıtımı yapılmıştı. Biriktiren Kredi ürün şemsiyesinin altına bayrama özel Eli Öpülesi Kredi kampanyası eklendi. Biriktiren Kredi ürünlerinden biri olan Eli Öpülesi kredi hem kredi kullanırken para kazandırıyor, hem de düşük taksitlerle kredi alma imkanı sunuyor. TEB'in yeni kredi ürünüyle günlük 6 TL'den başlayan taksitlerle 5.000 TL kredi kullanmak mümkün. Kampanya Kurban Bayramı'na özel olarak hazırlandı. Kredinin geri ödeme vadesi 36 ay. Kredinin aylık faiz oranı ise 1.29 olarak belirlendi. 5.000 Lira kredi kullananlar ayda 182 Lira civarında taksit ödüyorlar.



Vade sonunda Biriktiren Kredi özelliği devreye giriyor ve o kredi kullanımında ödenen kredi tahsis ücreti kredi kullanana geri dönüyor. Biriktiren Kredi kullananlar taksit ödedikçe belirli bir para kazanıyorlar ve kazançları her ay kendileri adına açılan vadeli bir hesapta toplanıyor ve vadeli mevduat hesabı faiziyle gelir elde ediyor. Vade sonunda kredi kullanıcısı hesapta toplanan parayı istediği gibi kullanmakta özgür oluyor. Ayrıca kredi kullanıcıları bazı bankacılık işlemlerinden de para kazanarak tasarruf etmiş oluyorlar. TEB'in kazandıran bankacılık hizmetleri arasında EFT yapma, havale gönderme, kredi kartı başvurusu yapma ve otomatik ödeme talimatı verme gibi işlemler var.

Televizyon reklamlarında yine Selahattin Bey'i izlediğimiz yeni kampanya başvuruları Kurban Bayramı'na kadar yapılabiliyor. TEB Eli Öpülesi Kredi başvuruları TEB şubelerinden yapılıyor. TEB şubelerine gelenler ayrıca her konuda diledikleri bilgiyi ayrıntılı olarak alabiliyorlar. TEB'in devreye soktuğu TEB Aile Akademisi bilinçli banka müşterisi olma yolunda katılımcılarına destek olmayı amaçlıyor. TEB Aile Akademisi finansal terimler hakkında bilgi veriyor ve insanların daha dikkatli ve bilinçli borçlanmalarını ve yatırım yapmalarını sağlamak amacıyla hizmet veriyor. TEB müşterilerinin kaybetmelerini, ödeyemeyecekleri borçlar altına girmelerini istemiyor. TEB Aile Akademisi TEB müşterilerinin her zaman kazanmalarını sağlamak amacıyla kuruldu. TEB bu şekilde kendisine güvenenlere karşı sorumluluk duyduğunu göstermek istiyor.

Hiç yorum yok: