Günde 6 TL'ye 5.000 TL Masrafsız Süper Kredi - 4411'e Mesaj At

Yapı Kredi Bankası günde 6 TL'ye 5.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. Sonbahar ayları ve yağmurlarla beraber gelen kredi kampanyasından ücretli çalışanlar, özel sektör ve kamu çalışanları, serbest meslek sahipleri emekliler ve kira geliri gibi gelirleri olup da gelirini kanıtlayan herkes yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında dosya masrafsız kredi, komisyonlu faizsiz kredi, düşük komisyonlu ve faizli kredi gibi değişik seçenekler sunuluyor. Başvuruda gelir belgesinin yanında kimlik belgesi ve yerleşim belgesi veya son tarihli bir fatura getirmek yeterli oluyor.



Günde 6 TL'ye 5.000 TL kredi seçeneğinden yararlananlar 36 ay vadede dosya masrafsız olarak aylık 178 TL taksit ödüyor. Bu da günlük yaklaşık 6 TL ediyor. Dosya masrafının ödenmediği 36 ay seçeneğinde aylık faiz oranı da 1,19 gibi düşük seviyelerde belirlenmiş. Kampanyada toplam masraf tutarı ise sadece 27 TL. Toplam masraf içinde sigorta masrafı, kredi açılış ücreti, katkı payı ve vergiler var.

Yapı Kredi Bireysel İhtiyaç Kredisi için bankanın resmi web sitesindeki Kredi Şimdi butonunu tıklayarak başvuru yapmak mümkün. Yapı Kredi'nin güz aylarına özel kredi kampanyalarından yararlanmak için banka şubelerinden de kredi başvurusu yapılabiliyor. Ancak Süper Kredi için en pratik başvuru cep telefonundan mesaj atarak yapılıyor. Süper Kredi başvurusu için cepten 4411'e mesaj göndermek yeterli oluyor. Bunun için BİREYSEL yazarak 4411'e SMS göndermek gerekiyor. Yapı Kredi Bankası'nın Bireysel Kredi kampanyalarına ayrıca Yapı Kredi ATM'lerinden ve bankanın 444 0 444 numaralı Telefon Bankacılığı hizmetini kullanarak da başvuru yapılabiliyor. Yapı Kredi'nin sunduğu değişik kredi seçenekleri arasında maaş müşterilerine ve kamu çalışanlarına yönelik düzenlediği kampanyalar da var. Maaş hesaplarından hesap işletim ücreti alınmıyor.

Hiç yorum yok: