Garanti Bayramlık Krediler 0,89 Faizli 9 TL Dosya Masraflı

Garanti Bankası bayramlık krediler kampanyasına start verdi. Faizler düştü, dosya masrafı azaldı. Tüm hızıyla devam eden kredi kampanyasında sadece nüfus kağıdıyla bayramlık kredi kullanılıyor. Garanti'nin Kurban Bayramına özel kredi seçenekleri arasında 0,89 faizli krediler de var. Yıllardır devam eden bayrama özel kredi kampanyalarına bir yenisini ekleyen Garanti bu kez televizyon reklamlarında hızla inişe geçen bir pilot kuşu oynatıyor. Garanti'nin yeni animasyon reklamı özellikle gençler arasında beğeni topluyor.



Garanti'nin düşüşe geçen faiz oranlarına sahip kredisinde 9 ay vadeli olarak 3.000 TL bayramlık kredi alanlar aylık 0,89 faiz oranı ve 9 TL dosya masrafından yararlanıyor. Garanti Bankası Kurban Bayramı kredisi 60 aya varan vadelerde kullanılabiliyor. Kredinin maksimum vadesi ise bordrolu çalışanlara özel olarak 60 ay. Bordrolu çalışan olmayan diğer ücretli çalışanlar, emekliler ve serbest meslek sahipleri 36 aya varan vadelerde kredi alabiliyor. Garanti Bankası'nın düşük faiz oranlı kredisi 50.000 TL limitli.

Garanti Bankası'nın 0,89'dan başlayan faiz oranlarına sahip kredisi için başvuru yapmak isteyenler sadece nüfus kağıdını göstererek başvuru yapabiliyor. Krediye başvuru için ikametgah belgesi, gelir belgesi gibi belgeler aranmıyor ve kredi kefilsiz olarak alınabiliyor. İnişe geçen bayramlık krediler için başvurular Kurban Bayramı'na kadar devam ediyor.

Hiç yorum yok: