Halk Bankası Bayram Kredisi Masrafsız Ya da Faizsiz

Halkbank'ın yeni kredi kampanyası başladı. Kurban Bayramı öncesi gerçekleşen kampanya ile bayram erken geldi. Halk Bankası'nın Erken Gelen Bayram Kredisi ile masrafsız ya da faizsiz seçenekleriyle ihtiyaç kredisi alınabiliyor. Faizsiz kredi kullanmak isteyenler komisyon ve hayat sigortası ödemesiyle faiz ödemeksizin 5.000 Lira kredi kullanabiliyorlar. 5 Bin Liralık 12 ay vadeli bayram kredisinin maksimum vadesi 12 ay. 36 ay vadeli ve dosya masrafsız olarak kullanılan bayram kredisinin ise limiti 15.000 Lira olarak belirlendi. Bayram öncesi kullanılabilen kredide faiz oranı aylık 1.25 ve hayat sigortası bedeli alınıyor.



Halk Bankası'nın uygun koşullarla sunulan bayram kredisi kampanyalarında dileyene faiz yok, dileyene dosya masrafı yok. Daha yüksek tutarlarda ve uzun vadelerde kredi almak isteyenler için de kredi seçenekleri mevcut. Halk Bankası'nın halen devam Güz Tarifesi kredi kampanyaları ile sonbahar ayları boyunca yüksek tutarlı ve uzun vadeli kredi kullanmak mümkün oluyor.

Halk Bankası Kurban Bayramı kredi kampanyası ile dosya masrafı ödemeden kredi kullanma seçeneğini tercih edenler ayrıca 2 ay erteleme fırsatından da yararlanabiliyorlar. Ertelenen aylar için uygulanan faiz tutarları ilk takside dahil edilerek 2 ay ertelemeli bayram kredisi kullanılabiliyor. Böylece Ekim ayı içinde kredi alanlar ödemelerine Aralık ayında başlıyorlar.

Halk Bankası ayrıca maaşını halkbank'tan alan maaş müşterileri ve kamu çalışanları için borç transferi fırsatı sunuyor. Başka bankalardaki kredi borçları ve kredi kartı borçları Halk Bankası'na transfer edilebiliyor. Dost kredi kapsamında 60 ay vadeli olarak borç aktarımı yapılabiliyor. Kredi ve kredi kartı borçlarının transfer işlemleri masrafsız olarak gerçekleştiriliyor.

Halkbank kredilerine başvurmak için kimlik, yerleşim ve gelir belgeleriyle Halk Bankası şubelerine müracaat etmek yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: