Denizbank Masrafsız Kurban Bayramı Kredisi

Her Derde Deva Krediler kampanyaları çerçevesinde Denizbank'ın 2012 yılı Kurban Bayramı kredi kampanyası start verdi. Her Denizbank kredisinde olduğu gibi bu kredi de formaliteyle, evrakla uğraşmaya gerek olmuyor. Denizbank kredi başvuruları formalitesiz, evrksız yapılıyor. Kredilerin bir diğer özelliği ise kefilsiz kullanılması. Denizbank kredilerinde kefil yok. Ancak Denizbank Kurban Bayramı Kredisinin bir güzel özelliği daha var. Bu yılki Bayram Kredisi masrafsız olarak kullanılıyor. 15.000 TL'ye kadar kullanılan Denizbank Bayram Kredisi'nde maksimum vade 36 ay.

Bayram Kredilerinde dosya masrafı alınmıyor. Pek faiz oranı ne kadar? Denizbank Kurban Bayramı Kredi kampanyasında uygulanan faiz oranları ve alınan sigorta masrafı ücretleri kredi tutarına ve vadeye göre değişiklik gösteriyor. Örneğin 12 ay vadeli olarak 5.000 TL Bayram Kredisi kullanlar % 1.59 faiz oranıyla geri ödeme yaparken ödeyecekleri sigorta masrafı 18 TL civarında oluyor. Sigorta masrafı örnek hesaplamaları 35 yaş kriteri kullanılarak yapılıyor. Yaşa göre ödenecek sigorta masraf tutarı az da olsa değişiklik gösterebiliyor. Değişik vadelerde ve miktarlarda kullanılabilen kredinin geri ödemeleri için 15.000 TL krediyi örnek verirsek, bu tutarda krediyi 36 ay vadeli olarak kullananlar 1.79 faiz oranının yanı sıra 135 TL civarında bir sigorta masrafı ile kredi alabiliyorlar. 10.000 TL Bayram Kredisi için 24 ay vadeye yazılanlar ise aylık 1.69 faiz ve 60 TL sigorta bedeliyle kredi alıyorlar.

Cep telefonuyla anında başvurunun yapılabildiği Denizbank kredilerinde kredi cevabı 5 dakika içinde cebe geliyor. Ayrıca internetten hemen başvuru yapmak mümkün. Bunun için Denizbank'ın internet sitesine uğramak yeterli. Bunun yanında tabii ki Denizbank şubelerinden de kredi başvurusu yapılabiliyor. Denizbank Kurban Bayramı Kredisi için son başvuru tarihi 2 Kasım 2012 olarak belirlendi.

Hiç yorum yok: