Finansbank En Para Com Yüzde 10 Zengin Faizi Veriyor

Finansbank yeni bir digital bankacılık hizmeti başlattı. En Para Nokta Com adı verilen ve aynı adrese sahip olan sistem ile internet sitesi üzerinden bankacılık hizmetlerinden yararlanmak mümkün. Beraberinde pek çok cazip avantajlarla birlikte. Örneğin Finansbank'ın digital bankacılık sitesi En Para Nokta Com'da hesap açanlar zengin faizi alıyorlar. Vadeli mevduat hesaplarına 32 günlük vade için yıllık brüt % 10 Zengin Faizi uygulanıyor.

En Para ile bankacılık işlemleri yapanlar da kazanıyor. Temel bankacılık hizmetleri için ücret alınmıyor. Örneğin En Para Com'dan Türk Lirası para gönderme işlemi yapanlar ücret ödemiyorlar. Sitede hesap açımı için ücret alınmadığı gibi akla gelebilecek pek çok temel bankacılık işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

En Para Com hesabı açmak da çok kolay. Bunun için banka şubesine gitmek gerekmiyor. En Para'nın aynı internet adresli resmi web sitesini ziyaret edenler orada iki seçenekle karşılaşıyor. Dilerlerlerse kimlik bilgilerini ve telefon numaralarını siteye bırakarak Finansbank yetkililerinin kendileriyle bağlantı kurmasını sağlıyorlar. Dileyen En Para Com'cular ise sitede yer alan başvuru formunu doldurup göndererek En Para hesap açılışı için başvuru yapmış oluyorlar. Bunun ardından Finansbank elemanları kendilerini çok kısa süre içinde ziyaret ediyor ve bankacılık sözleşmesini imzalatıyorlar. Böylece En Para Com üyeliği aktif hale gelmiş oluyor ve avantajlı dünyaya adım atılıyor.

En Para Com digital bir bankacılık sistemi olduğu gibi reel hayattaki banka şubelerinin kira, elektrik, personel ve diğer masraflarını ödemiyor. Buradan doğan kazanç En Para Com müşterileri ile paylaşılıyor. Bu şekilde En Para Com'da % 10 Zengin Faizi verilmesi mümkün oluyor. En Para Com digital bir sistem olmakla beraber bir de telefon destek hattına sahip. Çıkabilecek sorunlarda müşterinin telefonla destek alması mümkün oluyor.

Hiç yorum yok: