Sonbahar Araba Kampanyaları - Şimdi Renault Al Seneye Öde

Sonbaharın gelişiyle beraber otomobil markalarının kampanyaları hız kazandı. Dünyanın en saygın otomobil markalarından biri olan Renault da uzun süredir devam ettirdiği kampanyasını sonbahara taşıdı. Ülkemizdeki varlığı çok uzun yıllara dayanan ve otomobilde güvenin simgesi olan Renault'nun son kampanyası Eylül ayının sonuna dek sürecek.

Renault'nun son kampanyasıyla Renault otomobillerini Eylül ayı içinde satın alanlar ödemelere gelecek yıl başlayacaklar. Renault'nun sunduğu fırsatlar bununla bitmiyor. Renault otomobil alımlarında kullanılam üzere 20.000 TL kredi veriyor. Üstelik 20 ay vadeli ve yüzde 0 faizle. Kredi kullanarak vadeli araba almak isteyenler için kaçırılmayacak bir şans sunan son kampanya Renault sahibi olmak isteyenlerin işini kolaylaştırıyor.


Renault kampanyasından yararlananlar ayrıca son ÖTV artışından da etkilenmiyorlar. ÖTV artış farkı Renault tarafından karşılanıyor. Ancak Renault sahibi olmak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Çünkü kampanya 30 Eylül tarihinde sona eriyor. Özel tüketim vergisi son kararla 3 puan artırıldı ve % 37'den % 40'a çıkartıldı. Bu artışın önümüzdeki günlerde otomobil fiyatlarına zam olarak yansıması bekleniyor. Renault şu anda % 37'nin üstünde kalan vergi bölümünü kendisi üstlenmiş durumda. Bu da Renault sahibi olmak isteyenler için iyi bir fırsat oluşturuyor. Yeni araç satın almak ve Renault tarafından kendileriyle bağlantı kurulmasını isteyenlerin Renault web sitesinde bulunan formu doldurarak göndermeleri yeterli oluyor. Formda belirtilen yöntem ne ise (telefon, e-mail, sms, posta) o şekilde tüketiciyle iletişime geçen Renault yetkilileri istenilen tüm bilgileri tüketicilere sunuyorlar.

Hiç yorum yok: