Axess'e Taksitli Kredi Kartı Borç Transferi 24 Taksit ve 0.79 Faiz Oranıyla

Kredi kartı borçlarının faiz oranları vatandaşın en büyük dertlerinden. Yüksek kredi kartı faizleri ödemelere dikkat edilmezse kredi kartı borçlarını kısa zamanda ödenemez hale getirebiliyor. Kredi kartı borçlarını ödemekte zorlananlar için şimdi Axess'in sunduğu bir fırsat var. Diğer bankalardaki kredi kartı borçlarını Axess karta aktaranlar taksitli ödeme ve düşük faiz oranlarından yararlanıyorlar.

Kredi kartı borçlarını Axess'e aktaranlar 24 aya varan vadelerle geri ödeme şansına kavuşuyorlar. Böylece vadesi gelmiş, ödenemez durumda olan ve yüksek aylık faiz yüküyle daha da katlanacak olan kredi kartı borçlarını ödeyebilme şansı doğuyor. Üstelik uygulanan faiz oranı kredi kartı faizlerine göre oldukça düşük düzeyde. Axess'e kredi kartı borçlarını transfer edenler aylık % 0.79 faiz oranından yararlanıyor. Bunun dışında 24 aya kadar aktarılan borç tutarının % 5'i tutarında kampanya katılım ücreti alınıyor.

Örneğin 1.000 TL borç transferi için 24 ay vadenin seçilmesi durumunda aylık ödenecek taksit tutarı 47 TL oluyor. Bu vadede aylık toplam maliyet oranı % 1.40 olurken yıllık maliyet % 16.86 olarak gerçekleşiyor. Yine 1.000 TL kredi kartı borcunun Axess karta transfer edilmesi durumunda 18 ay vade seçilirse ayda 61 TL taksit ödeniyor. 18 ay vadede aylık toplam maliyet oranı % 1.54, yıllık toplam maliyet oranı ise % 18.52 oluyor. Bunun dışında 2 aydan başlamak üzere 12 ay taksitle ya da 6 ay taksitle gibi değişik vadelerde borç transferi yapma seçenekleri mevcut.

Akbank Axess'e taksitli kredi kartı borç transferi işlemini gerçekleştirmek için tüm Akbank şubelerinden, 444 00 11 numaralı Cep Kredi hattından, Akbank Direkt İnternet web adresinden ve 444 25 25 numaralı Akbank Telefon şubesinden başvuru yapılabiliyor. Axess kredi kartı sahibi olmayanlar da kolay bir şekilde Axess kart başvurusu yapabiliyorlar.

En az 200 TL en fazla 20.000 TL kredi kartı borç transferi yapılabiliyor. Ancak borç transferi tutarı kullanılabilir kredi kartı limitini aşamıyor. Yapılabilecek transfer tutarı hesaplanırken ana tutar, faiz ve ücretlerin toplamının kredi kartı kullanılabilir tutarını aşmamasına dikkat ediliyor. Geri ödemeler kredi kartı ekstresine her ay yansıtılıyor. Böylece ne zaman ne kadar taksit ödendiği kolayca izlenebiliyor.

Kart borçlarını gecikmeyle ödeyenler, kartları bloke edilmiş olanlar ve kart borçları nedeniyle haklarında yasal takip devam edenler Axess taksitli borç transferi hizmetinden yararlanamıyor. Diğer bankalardaki kredi kartı borçları EFT yoluyla ödenip kapatıldığı için EFT yapılan saatlerde taksitli borç transferi işlemleri yapılıyor. EFT saatleri dışında başvuru yapılırsa tekip eden ilk iş gününde borç transferi gerçekleştiriliyor.

Aylık taksit tutarlarının tamamının ödenmemesi halinde o ay ödenmesi gereken anapara tutarının ödenmeyen kısmına akdi faiz oranları uygulanıyor. Taksitli borç transferi yapanlar borçlarını erken ya da kısmi olarak vadesi gelmeden kapatabiliyorlar. Ek kartlar, Exi 26 Card, Biz Card, Business Kart sahipleri ve kefil göstererek Axess kart almış olanlar borç transfer işleminden yararlanamıyor.

Hiç yorum yok: