Artan Taksitli Kredi Kampanyası ile 79 TL Taksitle 5000 TL ING Bank'ta

Artan taksitli kredi kampanyasıyla ayda 79 Liradan başlayan taksitlerle 5 Bin Lira ihtiyaç kredisi fırsatı ING Bank'ta. Bankanın değişik kredi seçenekleri arasında sunulan kampanya ile 5.000 TL kredi 60 aya varan vadelerle kullanılabiliyor. Kredi 24 ay, 36 ay, 48 ay, 60 ay gibi değişik vadelerle alınabiliyor. 60 ay vadenin tercih edilmesi durumunda ilk yıl, yani ilk 12 ay boyunca geri ödemeler 5.000 Lira kredi için aylık 79 TL olarak gerçekleşiyor.



ING Bank'ın artan Taksitli Kredi kampanyasında limit 5.000 TL ile sınırlı değil. Dileyen müşteriler 10 Bin Lira'ya kadar ihtiyaç kredisi için başvuru yapabiliyorlar. 10.000 TL kredi alınması halinde ilk 12 ay boyunca kredi taksitleri 158 Lira ile başlıyor. İlk 12 aydan sonra diğer yıllarda ödenecek aylık taksit tutarları kademeli olarak artıyor. 10 Bin Lira kredi de 60 aya varan vadelerde değişik vade seçenekleriyle kullanılabiliyor. 158 TL ile başlayan taksitler 60 ay vade için geçerli oluyor.

Kampanyada üst limit 10.000 TL olarak uygulanırken kampanyanın dosya masraf tutarı kredi başına 199 TL. Kredinin taksitleri her 12 aylık dilimlerde yaklaşık yüzde 30 oranında artıyor. Kredi başına yıllık hayat poliçe primi 49 TL olarak uygulanıyor. Kredinin faiz oranı aylık 1.30 olarak gerçekleşiyor. ING Bank'ın artan taksitli kredi kampanyasında yıllık toplam maliyet BSMV dahil % 21.14.

ING Bank kredilerine şubelerden başvuru yapılabildiği gibi bankanın resmi internet sitesi adresi ziyaret edilerek de kredi başvurusu yapılabiliyor. İnternetten kredi başvurusu yapmak için ING Bank'ın site adresine gidilerek Hemen Başvur linkine tıklamak yeterli oluyor. ING Bank kredi başvuruları kısa zamanda incelenip sonuçlandırılıyor. ING Bank'ın web sitesinde bulunan Kredi Hesaplama Aracı ile kredi tutarı ve vade seçenekleri işaretlenerek aylık ödenecek taksit tutarları kolayca hesaplanabiliyor. Hesaplama sonuçlarında ayrıca faiz oranı, toplam masraf ve toplam ödeme tutarları da hemen ekrana yansıyor.

Hiç yorum yok: