Kamuya Özel Hızlı Kredi Akbank'ta 50 Bin Liraya Kadar Kamu Kredisi

Akbank'tan kamu çalışanlarına hızlı kredi fırsatı. Banka tüm kamu personeline sadece kamu kimliklerini göstererek ihtiyaç kredisi kullanma hakkı tanıyor. Akbank'ın son kampanyasıyla kamulular başvuru yapar yapmaz kredi alma şansına kavuştu. Akbank'ın hızlı kamu kredisi kampanyasında belge yok, evrak yok, prosedür yok. Akbank şubelerine gelerek kamu personeli oldukları için kendilerine verilmiş olan kimliklerini gösterenler anında kredi başvurusu yaparak hemen kredi kullanabiliyorlar. Kamu kredisi kullananlardan fatura, ikametgah / yerleşim belgesi, gelir belgesi vs. istenmiyor. Kefilsiz, gelir belgesiz, fatura getirmeksizin sadece kamu kimliğini göstererek kredi Akbank'ta.

Akbank'ın kamululara özel kredisinde üst limit de oldukça yüksek. Akbank kamuya hızlı kredi kampanyası ile 50 Bin Lira tutarına kadar bireysel ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. Kredi kullandırım ücreti ödemek istemeyenler aylık % 1.39 faiz oranıyla kredi kullanabilirken, kredi kullandırım ücreti ödeyenler aylık % 1.24 faiz oranıyla kredi alabiliyorlar. Kredi kullandırım ücreti ise 164 Lira. 30 Bin Lira'nın üzerindeki kredi çekiminde ise 264 TL kredi kullandırım ücreti alınıyor.

Akbank kamu kredisi 3 ay ertelemeli olarak da kullanılabiliyor. Dileyen kamu çalışanları kredilerini şimdi alıyor, kredi taksitlerini üç ay sonra ödemeye başlıyorlar. Kamu kredisi vade süreleri de oldukça uzun. Akbank'ın kamu personeline özel ihtiyaç kredisi 60 ay vadeli, yani tam 5 yıl geri ödemeli olarak alınabiliyor. Akbank'ın anında kredi fırsatından yararlanmak ve kamu kredisi için başvuru yapmak isteyen kamu çalışanları en yakın Akbank şubesine başvurarak kimliklerini gösterip kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Hiç yorum yok: