BİREYSEL yaz 4411'e Gönder - Günde 8 TL'ye 8000 TL Kredi

Yapı Kredi Bankası 'Günde 8 TL'ye 8.000 TL Kredi' kampanyasını yeniden başlattı. BİREYSEL yazıp 4411'e gönderenler aylık 262 Lira taksitle 36 ay vadeli olarak 8 Bin Lira bireysel ihtiyaç kredisi alma imkanına kavuşuyor. Yapı Kredi Bankası daha önce de 'Günde 7 TL'ye 7.000 TL', 'Günde 6 TL'ye 6.000 TL', +Günde 5 TL'ye 5.000 TL' gibi kredi kampanyaları düzenlemişti. Yapı Kredi en son Ramazan ayı için bu kampanya dizisinden birini gündeme getirerek kredi dağıtıyordu. Banka bu kez Eylül aynın gelmesiyle aynı kampanyayı Sonbahar kredi kampanyası haline dönüştürdü.

Okulların açılmasının yaklaşması ve sonbahar masraflarını konu edinen yeni televizyon kampanyası filmiyle sevimli animasyon çizgi karakter bu kez 'Günde 8 TL'ye 8.000 TL' kredi almak için Yapı Kredi Bankası'na çağırıyor. Kampanyanın aylık faiz oranı % 0.78, kampanyanın masraf tutarı ise 767 TL. Faiz ve masraflar toplamından sonra aylık kredi maliyeti % 1.53 oluyor. Aylık ödenecek taksit tutarı ise 262 TL olarak gerçekleşiyor. Kredi 36 ay vade ile veriliyor.

Yapı Kredi'nin 'Günde 8 Liraya 8000 Lira' bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası başvurusu şubelerden, internette yer alan ve Yapı Kredi'nin web sitesinden ulaşılabilecek 'Kredi Şimdi' linkini takip ederek yapılabiliyor. Sitede ayrıca 'Sıkça Sorulan Sorular' bölümünden ayrıntılı bilgi edinmek olası. Ancak kredi için en kolay başvuru yolu BİREYSEL yazıp 4411'e kısa mesaj atmak. Yapı Kredi'nin bireysel ihtiyaç, taşıt, konut, bedelli askerlik gibi kredileri hakkında geniş bilgi veren ve online kredi başvurusu yapma imkanı sağlayan kredisimdi com tr adresi de oldukça yararlı bir kaynak. Sitede krediler hakkında uzmanlar ve yetkililerle online chat yapma imkanı da var. Akılda kalan tüm sorular online chat ile Yapı Kredi yetkililerine sorulup doyurucu cevaplar alınabilir.

Hiç yorum yok: