ING Bank Bonus Kart Taksitli Avans Çekmek Avantajlı mı

ING Bank düşük faiz oranlarıyla taksitli avans çekme imkanı sunuyor. ING Bank Bonus Kartla tüm ING Bank ATM'lerinden taksitli avans çekimi yapılabiliyor. ING Bank'ın taksitli avans çekiminde aylık % 1.19 faiz ve % 2 komisyon uygulanıyor.

Ne kadar taksitli avans çekebilirim? ING Bank Bonus Kartınız varsa, Bonus Kart'ın kullanılabilir limiti kadar taksitli avans çekmek mümkün. Örneğin kredi kartı limitiniz 2.000 TL ise ve 500 TL harcamanız ve kredi kartı borcunuz gözüküyorsa kartınızın en son kullanılabilir 1.500 TL olmaktadır.

Taksitli avans nereden çekilebilir? Taksitli avans ING Bank şubelerinden çekilebilir. Ancak taksitli avans çekmenin en pratik yolu bir ING Bank ATM'sine uğrayarak ATM'den nakit avans çekmek. Çekilen avans kredi kartına bağlı vadesiz mevduat hesabı varsa oraya yatırılıyor. Karta bağlı bir vadesiz hesap yoksa ATM'nin günlük çekim tutarı sınırına kadar nakit avans çekilebiliyor.

Taksitli avansın faizi ve ücreti ne kadar? Taksitli avans işlemlerinde aylık % 1.19 faiz uygulanıyor. Ayrıca çekilen tutarın % 2'si kadar komisyon ödemesi var. Bunun yanısıra işlem başına 5 TL ücret alınıyor. Örneğin tek seferde 1.000 TL taksitli avans çekenlerin ödeyecekleri taksitli avans çekim ücreti 40 TL + 5 TL olmak üzere 45 TL oluyor.

Taksitli avans çektikten sonra vazgeçtim. Erken kapama ya da avans çekmekten vazgeçmek mümkün mü? Taksitli avans çekim işlemlerinde erken kapama, kısmi kapama ve işlem iptali söz konusu olmuyor.

ING Bank taksitli avans vadesi ne kadar? Taksitli avans en az 3 taksit en fazla 36 taksit olarak çekilebiliyor. 36 aya kadar vadelerde taksitli avans kullanmak mümkün.

36 ay vadeyle 1.000 TL nakit avans çeksem ayda ne öderim? Aylık taksitleri nasıl hesaplarım? Ödenecek aylık taksit 36 TL civarında olacaktır. ING Bank'ın web sitesinde bulunan Nakit Avans Hesaplama Aracı ile istenen tutar ve taksit sayısını girerek aylık ödeme tutarlarını hesaplamak mümkün.

Hiç yorum yok: