Finansbank Yılbaşı Kredisi 1,39 Faiz Oranı 60 Ay Vade

Finansbank ilgi gören Kasım ayı kredi kampanyasını Aralık ayında da devam ettiriyor. 2013 yılına girmeye az bir vakit kala Finansbank'ın yılbaşına özel kredi kampanyası cazip koşullarla sürüyor. Kredi kampanyasında aylık faiz oranı yüzde 1,39'dan başlıyor, kredi vadesi ise 60 aya kadar uzuyor. Finansbank Yeni Yıl Kredisi için ön başvuru 5030'a mesaj atarak yapılabiliyor.

Finansbank Yeni Yıl Kredisi kampanyası yeni yıla girmeye bir hafta kala başvuru kabulünü sürdürüyor. 60 aya kadar vadeli kredilerde 10.000 TL ve üstündeki kredi başvuruları için aylık % 1,39 faiz oranı uygulanıyor. Finansbank Yeni Yıl Kredisi masrafsız olarak kullanılıyor. Dosya masrafı olmayan kredi kampanyasında sadece sigorta primi ödenmesi isteniyor. 60 ay vadeli 10.000 TL kredi ve 45 yaşında biri için sigorta primi tutarı 220 TL olarak uygulanıyor. Kredi kampanyasında yer alan diğer kredi tutarlarının maliyetleri için Finansbank şubelerinden bilgi alınabiliyor. Ayrıca Finansbank'ın telefonla bilgi alınabilen hattı olan 0 850 222 0 900'ü arayarak Finansbank kredi ürünleri ve maliyetleri hakkında bilgi alınabiliyor.

Finansbank'ın cazip maliyetli, dosya masrafsız ve düşük faizli Yeni Yıl Kredisi için ön başvuru yapmak isteyenler 5030'a TC kimlik numaralarını yazıp başvuru yapabiliyor. Ön başvurunun onaylanmasının ardından kimlik belgesi ve gelir belgesi ile Finansbank şubesine uğrayarak kredi başvuru işlemini tamamlamak gerekiyor. Kredi ön başvurusu cep telefonunun yanısıra Finansbank internet sitesindeki Anında Kredi linki aracılığıyla ya da şubeye giderek yapılabiliyor.

Finanbank Yılbaşı Kredisi başvuruları için son tarih 31 Aralık. Yeni yıla nakit sıkıntısı olmadan girmek isteyenler için bu yılın son gününe kadar Finansbank Yeni Yıl Kredisi başvurusu yapma fırsatı devam ediyor. Finansbank'ın 5030 kredi hattı bu kez yeni yıla özel kredi fırsatından yararlanmak için başvuru yapacakları bekliyor.

Hiç yorum yok: