Şekerbank Tasarruf Ettiren Kredi 0,99 Faiz Oranı 60 Ay Vade ile

Her ay karşınıza çıkan masraflarla bir türlü tasarruf edemeyenlerden misiniz? Öyleyse Şekerbank'ın çeyrek altın hediyeli 'Tasarruf Ettiren Kredi'si tam size göre. Şekerbank'tan kredi kullananlar çeyrek altın hediye kazanıyorlar ve tasarruf etmeleri için ilk adımı atmış oluyorlar. Şekerbank'ın uygun ödeme koşullarıyla sunulan Aralık ayı ihtiyaç kredisi kampanyasına katılanlar çeyrek altın kazanıyor.



Şekerbank çeyrek altın hediyeli kredi kampanyası Aralık ayı sonuna kadar devam edecek. Kampanya kapsamında kredi kullananlar için Şekerbank bünyesinde vadesiz altın hesabı açılıyor ve hesaplarına çeyrek altının gram değeri olan 1.75 gram altın yatırılıyor. Vadesiz hesapta kredi vadesi tamamlanana kadar tutulan altın tutarı tasarruf etmek için ilk adımı oluşturuyor. Dileyenler altın hesabındaki bu tutarın üstüne altın tasarrufu yapmayı sürdürebiliyor. Dileyenler ise kredinin ödemeleri tamamlandığında gram altın hediyelerini para olarak ya da maddi altın olarak bankadan çekebiliyorlar. Tasarruf etmek isteyenler ama ilk adımı her zaman erteleyenler için Tasarruf Ettiren Kredi altın tasarrufu yapmalarını sağlayacak hazır bir altın hesabı sunmuş oluyor. Böylece daima ertelenen birikim kararları hayata geçirilmiş oluyor.

Şekerbank'ın 2012 Aralık ayna özel Tasarruf Ettiren Kredi kampanyasında 24 ay ile 60 ay arasındaki vadelerde kredi kullanmak mümkün. Kredi en az 10.000 TL tutarında kullanılabiliyor. En fazla kullanılabilecek kredi tutarı ise 30.000 TL olarak belirlendi. Kampanya kapsamında 5 aya kadar taksit erteleme seçeneği de sunuluyor. Böylece kredi geri ödemelerine 5 ay sonra başlamak mümkün oluyor. Tasarruf Ettiren Kredi faiz oranı ise aylık % 0,99 olarak uygulanıyor. Kampanyada dosya ücreti, kredi komisyonu ve zorunlu sigorta uygulaması yok. Kefilsiz olarak kullanılabilen kredi için yeni yıla kadar Şekerbank şubelerinden kredi başvurusu yapılabiliyor. Kredi kullanmak için kefil şartı aranmıyor.

Şekerbank'ın kredi kampanyasında 60 ay vadeli olarak 10.000 TL kredi çekenler ayda 234 TL taksit ödemesi yapıyor. 60 ay vadeli 30.000 TL kredi kullananlar ise ayda 702 TL taksit ödüyorlar.

Hiç yorum yok: