Evlilik ve Balayı Masrafları Kredisi Vakıfbank'ta

Evlenmeyi düşünüyor ancak evlilik masrafları gözünüzü korkutuyorsa Vakıfbank Romantik Kredi tam size göre. Evlilik için yapılan tüm nikah, düğün, kıyafet, gelinlik, ev eşyası vb. gibi masrafları artık Romantik Kredi ile kolaylıkla karşılamak mümkün. 20 Bin TL limitli Vakıfbank'ın evlilik ve düğün kredisi Romantik Kredi yeni evlenecek çiftlere sıkılmadan evlilik masraflarını karşılama imkanı sunuyor. Vakıflar Bankası'nın evlilik kredisi 18 ay vadeli olarak kullanılabiliyor. Kredi sadece nikah ve düğün öncesi masraflar için geçerli değil. Dileyen çiftler hayallerindeki balayını yapmak ve evliliğe güzel bir başlangıç yapmak için krediyi balayı masrafları için de kullanabiliyorlar. Evlilik ve balayı masrafları için kredi arayanlar için Vakıfbank'ın Romantik Kredisi çok uygun kredi kullanma olanağı sunuyor.



Kaç ay vadeli evlilik ve balayı kredisi kullanabilirim? Faiz oranı ne kadar? Kaç TL'ya kadar kredi kullanmak mümkün diye soruyorsanız Vakıfbank'ın kredisinin 18 ay vadeli olarak 20.000 TL'ye kadar kullanıldığını söylememiz gerek. Kredinin faiz oranı ise % 1,08. Kredi tahsis ücreti olarak 210 TL'nin alındığı evlilik kredisi kampanyasında hayat sigortası priminden oluşan ve kişiye, tutara ve vadeye göre değişen diğer ücretler ise 34 TL civarında gerçekleşiyor. Kredi geri ödemesi için aylık ne kadar taksit ödenecek diyorsanız 20.000 TL evlilik ve balayı kredisi için 18 ay vadede ödenecek taksit tutarı 1.253 TL civarında gerçekleşiyor. Vakıflar Bankası'nın Romantik Kredisi için başvurular Vakıfbank şubelerine yapılabiliyor. Başvurularda kefil ön şartı aranmıyor.

Mutlu bir evliliğe ilk adım Vakıfbank'ın Romantik Kredisi ile atılıyor. Nikah, düğün, kıyafet, balayı ve benzeri evlilikle ilgili masrafları artık dert etmek için bir neden kalmadı. Evlilik masrafları için kredi kullananlar geri ödemelerin 18 aya yayılan vadelerle üzülmeden, bütçelerini sarsmadan yapabiliyorlar. 20 Bin Lira'ya kadar kullanılabilen kredi cazip geri ödeme koşulları ile dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok: