Vakıfbank Yeni Yıl Kredisi Halden Anlayan Bankadan

Halden anlayan banka Vakıfbank yeni yıla özel kredi kampanyasıyla yeni yılı yeni hayallerle karşılama fırsatı sunuyor. Vakıfbank Yeni Yıl Kredisi uzun vade ve uygun maliyetlerle sunuluyor. Değişik ödeme seçenekleri, faiz oranları ve vadelerle sunulan Vakıfbank Yeni Yıl Kredisi 60 aya varan vadelerle kullanılabiliyor. Kredinin aylık faiz oranları ise % 0,98'den başlıyor. Kampanya ile 40.000 TL'ye kadar kredi alınabiliyor. Kampanyada başvurular 31 Aralık tarihine kadar Vakıfbank şubelerine yapılabiliyor. Kredi başvurusu yapmak isteyenlerin kefil göstermesi gerekmiyor.



Yeni yıla girmek için geri sayım yaptığımız şu günlerde bankaların sunduğu Yılbaşı kredileri arasında en cazip olanlardan biri Vakıflar Bankası'ndan geldi. Vakıfbank yeni Yılbaşı Kredisi kampanyası ile 60 aya varan vadelerde yeni yıla özel ihtiyaç kredisi seçenekleri sunuyor. Banka aynı zamanda kredilere uyguladığı uygun ücretlerle toplam yıllık kredi maliyeti açısından da avantajlı kredi kullandırıyor. Örneğin 12 ay vadeli olarak 5.000 TL Yeni Yıl Kredi alanlar 0,98 faiz oranı ve uygun ücretlerle yıllık % 17,49 kredi maliyeti oranıyla cazip bir kredi kullanmış oluyorlar. 24 ay vadeli 40.000 TL kredi çekenler için ise oluşan yıllık maliyet oranı % 15,98 düzeyinde oluşuyor. Kampanya kapsamında değişik vade ve tutarlarda yıllık kredi maliyeti % 16 ile % 18 düzeylerinde oluşuyor.

Bu oranlar diğer banka kampanyalarıyla karşılaştırıldığında oldukça cazip. Yeni Yıl Kredisi kampanyası ile 60 ay vadeli 20.000 TL kredi kullananlar yıllık % 16,84 maliyet oranıyla aylık 500 TL'nin altında geri ödemelerle nakit ihtiyaçlarına iyi bir çözüm sağlamış oluyorlar. 60 ay vadeli 40.000 TL kredi kullananların aylık taksit tutarları ise 1.000 TL'nin altında gerçekleşiyor. Değişik vade, tutar ve ödeme seçenekleri için Vakıfbank'ın web sitesinde ayrıntılı bir tablo yer alıyor. Vakıfbank Yeni Yıl Kredisi kampanyası çerçevesinde faizsiz kredi seçeneklerinden yararlanmak da mümkün oluyor.

Yeni yılı yeni hayallerle karşılamak isteyenler için Halden Anlayan Vakıfbank Yeni Yıl Kredisi cazip faiz oranları, ücretler, yıllık maliyet oranları ve sunduğu uzun vade imkanıyla iyi bir kredi tercihi oluyor.

Hiç yorum yok: