Yeni Finansbank Kredi Kartı Alana 45 TL Parapuan



Finansbank'tan bir CardFinans güzelliği daha: Finansbank'tan daha önce bireysel kredi kartı olmayanlara büyük fırsat. finansbank'tan ilk kez kredi kartı alacak olanlara 45 TL ParaPuan hediye ediliyor. Kampanya bu ay sonunda bitiyor. Acele etmekte fayda var.

Finansbank'ın 45 TL tutarında ParaPuan kazandıran kampanyasından yararlanmak çok basit. Hemen Finansbank bireysel kredi kartı için başvuru yapanlar Finansbank'tan kredi kartı çıkarttıklarında 45 TL ParaPuan kazanmaya hak kazanıyorlar. Puanlar 15 TL ve üzerinde yapılacak ilk üç alışverişle kazanılıyor. İlk 15 Liralık alışveriş yapıldığında 15 Lira ParaPuan kazanılıyor. Kazanılan ParaPuan anında kredi kartına yükleniyor. İkinci 15 TL'lik alışverişte ikinci 15 TL ParaPuan karta yükleniyor. Üçüncü 15 Tl ve üzerindeki alışverişte ise son 15 TL değerinde ParaPuan kazanılmış oluyor. Her üç alışverişte de kazanılan 15 TL'lik ParaPuan anında kredi kartına yüklenerek kullanıma hazır hale geliyor. Kazanılan ParaPuanlar alışverişlerde para yerine geçiyor ve harcamalarda kullanılabiliyor. Kartlarına 45 TL ParaPuan yüklenen CardFinans sahipleri kartlarıyla daha sonra yapacakları alışverişlerde puanlarını kullanarak alışveriş ve hizmet alımı ödemesi yapabiliyorlar.

Kampanyadan yararlanmak için CardFinans'a hemen başvuru yapmak isteyenler Finansbank'ın internet sitesinden kredi kartı başvurusu gerçekleştirebiliyorlar. Kredi kartı başvurusu için CardFinans'a Hemen Başvur butonuna tıklamak ve gerekli formu doldurmak yeterli oluyor. Finansbank'ın kredi kartı olan CardFinans başvurusu Finansbank şubelerinden de yapılabiliyor. Bunun için en yakın finansbank şubesine uğramak gerekiyor. Kampanyadan CardFinans Nakit, ticari kartlar, Fix Card ve CardFinans GO kartları yararlanamıyor. Kampanyada kazanılan ParaPuanlar Entaş ve Onur Air'den yapılacak bilet alımlarında geçerli olmuyor. Diğer CardFinans güzelliklerinden  haberdar olmak için Finansbank sitesini ziyaret etmek ya da Finansbank şubelerine uğramak yeterli oluyor. Kampanya hakkında daha ayrıntılı bilgi Finansbank'ın Telefon Bankacılığı numarasından ya da Finansbank şubelerinden alınabiliyor.


Hiç yorum yok: