Finansbank Otomatik Ödeme Talimatı ile Bedava Kredi


Finansbank Otomatik Ödeme Talimatı ile Bedava Kredi Kampanyası Nedir? Finansbank otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine bedava kredi kullanma imkanı sunuyor. Bedava kredinin anlamı şu: Kampanyada faiz olmadığı gibi dosya masrafı gibi isimler altında da herhangi bir ücret yok. Faiz alınmayan, dosya masrafı ücreti olmayan kredi kampanyanın konusunu oluşturuyor. Kampanyadan yararlanmak için Finansbank'tan otomatik ödeme talimatı vermek gerekiyor. Finansbank'ta AySonu Hesabı (Kredili Mevduat Hesabı) sahibi olanlar kampanyaya katılabiliyor. Kampanyadan yararlanmak için  hesaptan en az 1 yeni Otomatik Fatura Ödeme (OFÖ)  talimatı verilmesi gerekiyor.

Bedava Kredi Kampanyası ile Ne Kadar Kredi Alınabilir? Kredinin Geri Ödeme Süresi Nedir? Finansbank'ın Otomatik Ödeme Talimatı Verene Bedava Kredi kampanyası ile 1.000 TL kredi alınabiliyor. Geri ödeme vadesi ise maksimum 6 ay. En fazla altı ay vadeli olarak 1.000 TL kredi masrafsız ve 0 faizle kullanılabiliyor. Kullanılan kredi faiz ödemeden ve herhangi bir kredi masrafı olmadan 6 ay içerisinde geri ödeniyor.

Finasbank'ın Bedava Kredi Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılıyor? Kampanyanın SMS Numarası Nedir? Üç yolla Bedava Kredi başvurusu yapılabiliyor. Finansbank şubelerinden, internetten ve SMS atarak. SMS atarak kredi başvurusu yapmak isteyenlerin 5030'a T.C. kimlik numaranızı gönderemeleri ön başvurunun yapılması için yeterli oluyor. SMS dışında ön başvuru yapmak isteyenler dilerlerse Finansbank web sitesine giderek sitede bulunan Anında Başvur linkine tıklayarak internetten Bedava Kredi başvurusu yapabiliyorlar. Dileyenler ise Finansbank'ın şubelerinden ön başvuruyı gerçekleştirebiliyorlar.

Ön Başvuru Sonrası Ne Oluyor? Bedava Kredi ön başvurusu kabul edilenlere mesaj gönderilerek durumları bildiriliyor. Kısa zamanda gelen ön başvuru kabul mesajından sonra hemen bir Finansbank şubesine giderek başvuru işlemleri tamamlanıyor ve kredi kullanıma hazır hale geliyor. Şubeye giderken istenen evraklar ise nüfus cüzdanı ve gelir belgesi.

Hiç yorum yok: