Sigortasız Kredi Şekerbank'ta - Memur-Sen Üyelerine ve Emeklilere Kredi Seçenekleri


Bankalar kullandırdığı krediler için genellikle kredi kullanıcılarına hayat sigortası yaptırma zorunluluğu getiriyorlar. Kredi kullananlar kredi tutarına ve vadeye bağlı olarak sigorta yaptırmak zorunda kalıyorlar. Bu da kredi kullanıcısı için bir kredi masrafı olarak ekstra bir yükümlülük oluşturuyor.

Şekerbank yeni kredi kampanyasıyla 10.000 TL'nin altında kullanılan kredilerde sigorta yaptırma zorunluluğunu kaldırdı. Şekerbank'tan ihtiyaç kredisi kullananlar 10.000 Lira'ya kadar olan kredi tutarlarında hayat sigortası primi ödemek zorunda kalmıyorlar. Sigortasız kredi de ayrıca faiz de yok. Kampanya ile sunulan kredi faizsiz ve sigortasız olarak kullandırılıyor. Kredide üst tutar ise 50.000 TL. Şekerbank'ın faizsiz sigortasız kredi kampanyasından tüm bireysel kredi kullanmak isteyen gerçek kişiler faydalanabiliyor.


Şekerbank'ın faizsiz ve sigortasız kredi kampayasında 5.000 TL kredi için 613 TL ücret alınırken, 10.000 TL kredi için alınan ücret tutarı 1.068 TL oluyor. 

Kredi 12 ay vade ile kullandırılıyor. 12 ay vadeye kadar istenilen vadede faizsiz ve sigortasız kredi kullanmak mümkün oluyor. Kampanya ile Şekerbank'tan 5.000 TL kredi kullananlar aylık 427 TL kredi taksidi öderken, 10.000 Lira kredi için ödenecek aylık taksit tutarı 833 TL olarak gerçekleşiyor.

Şekerbank'ta faizsiz ve sigortasız kredi seçeneğinin yanında emeklilere özel masrafsız ihtiyaç kredisi ve Memur-Sen ailem ihtiyaç kredisi kampanyaları da devam ediyor. Şekerbank memur olarak çalışan Memur-Sen üyesi kamu çalışanlarına ve emeklilere cazip kredi seçenekleri ve fırsatları sunuyor.

Memur-Sen üyelerine ve emeklilere 60 ay vadeyle kredi kullandırılıyor. Uzun vadeli kredi imkanından yararlanan Memur-Sen üyeleri ve emekliler düşük aylık taksitlerle geri ödeme yapıyorlar. Memur-Sen kredisinde aylık faiz oranı sadece 1.59 iken, emeklilere özel kredi kampanyasında bu oran sadece 1.69. 10.000 TL krediyi 60 ay vadeli olarak kullanan bir Memur-Sen üyesi ayda 281 TL taksit ödeyerek bütçesini zorlamadan geri ödeme yapabiliyor. Emeklilere özel masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyası ile 10.000 TL kredi alan ve 60 ay vadeyi seçen bir emekli ise aylık 290 TL taksit ödüyor. 

Hiç yorum yok: