Türkiye'nin Ev Kredisi İş Bankası'nda



Türkiye'nin ev kredisi en uygun koşullarla İş Bankası'nda. Şimdi İş Bankası'na gelenler düşük faiz oranları ile ucuz konut kredisi kullanma fırsatını yakalıyor. Bankanın son kampanyası ile aylık yüzde 1,02 ve 1,03 gibi yüzde 1'in biraz üzerinde faiz oranlarıyla ev kredisi alınabiliyor. Mortgage kampanyaları arasında dikkat çeken kampanyada kredi kullanmak isteyenler 120 aya varan vadelerle ev kredisi alabiliyorlar.

İş Bankası'nın son ev kredisi kampanyası sonbahar kredi kampanyaları arasında mortgage kredileri açısından kredi piyasasına damgasını vuracak gibi gözüküyor. 'Ev İş Bankası ile alınır, bugün, yarın, daima...' sloganıyla yola çıkan tecrübeli ve köklü banka yepyeni mortgage kampanyasıyla insanları ev sahibi yapmaya devam ediyor.

İş Bankası'ndan 60 ay vadeli ev kredisi alanlar aylık 1,02 faiz oranıyla geri ödeme yapıyorlar. 120 ay vadeli mortgage için faiz oranı yüzde 1,03 olarak uygulanıyor. 50.000 TL ev kredisi için alınan toplam dosya masrafı / komisyon tutarı ise 700 TL. Diğer masraflar ise 1.071 TL tutuyor. Bu masraflar arasında ; 600 TL ekspertiz ücreti, 200 TL ipotek tesis ücreti, 156 TL bir yıllık Konut Sigortası primi, 115 TL bir yıllık DASK poliçesi var. Bu masraf tutarları ortalama olarak hesaplanarak örnek olarak veriliyor. Masraflar kullanılan evin büyüklüğüne, evin bulunduğu bölgeye, kredi tutarına ve kredi kullanıcısının cinsiyeti ve yaşına göre değişkenlik gösteriyor.

İş Bankası'nın kampanyası ile mortgage kredisi kullananlar aylık 728 TL taksitle ev sahibi olma fırsatını yakalamış oluyorlar. 120 ay vadeli olarak 50.000 Lira kredi alanlar ayda 728 TL taksit ödüyorlar. İş Bankası'nın ev kredisi ile ilgili geniş bilgi almak ve başvuru yapmak için en yakın İş Bankası şubesini ziyaret etmek yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: