Kolayca Ev Sahibi Olmak İçin Kredi Vakıfbank'ta

Vakıfbank Kolay Sarı Panjur Kredi paketleri kolayca ev sahibi olmak isteyenlere düşük faizli ve uzun vadeli mortgage olanakları sağlıyor. Vakıfbank'ın Kolay Sarı Panjur'u ile konut kredisi kullananlar geri ödemelerini 10 yıl vadeyle yapabiliyorlar.

120 ay vadeli olarak sunulan kredinin faiz oranları da piyasada bulunabilecek en düşük seviyelerde. Vakıfbank'ın konut kredilerinden çalışanlar, emekliler, serbest meslek sahipleri kısaca herkes yararlanabiliyor. 60 ay vadeye kadar aylık 0.97 faiz uygulanırken, 6o ay vadeden uzun kredi kullananlar için 120 ay vadeye kadar faiz oranı 1.04.

Vakıfbank satın alınmak evin ekspertiz değerinin % 75'ine kadar kredi veriyor. Kredi kullanmak için başvuru yapılan konutun değeri konunun eksperleri tarafından incelenip belirleniyor. Bu ekspertiz değerinin 4'te 3'üne kadar, yani yüzde 75 oranında konut kredisi veriliyor. Kullanılan krediyle alınan konut için zorunlu DASK sigortasının yapılmış olması gerekiyor. Ayrıca kredi kullanan kişiye hayat sigortası yaptırılıyor. Belirli ve düzenli geliri olan gerçek kişilere kredi kullandırılıyor.

 Vakıfbank'tan Kolay Sarı Panjur Konut Kredisi için başvurmak isteyenlerden şu belgeler talep ediliyor:

 Başvuru Formunun doldurulması

Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi

Gelir durumunu gösterir belge

Kat mülkiyeti veya kat irtifakı tapusunun fotokopisi

Ekspertiz raporu

Yapı kullanım izin belgesi

Hiç yorum yok: