Yapı Kredi Eşit Taksitli Esnaf Kredisi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası'nın esnafa ve kobilere yönelik Esnaf Kredisi kampanyası başladı. Son kampanyayla Yapı Kredi'den 50.000 TL'ye kadar esnaf kredisi kullanılabiliyor. Kredi geri ödemeleri eşit taksitli olarak yapılıyor. Maksimum vadenin 36 ay olduğu Yapı Kredi Esnaf Kredisi kampanyasında erteleme seçeneği de var. Dileyen esnaf ve kobi 50 Bin Lira'ya kadar kredi kullanabiliyor ve geri ödemelerine 2 ay sonra başlayabiliyor. Kredi kampanyası kapsamında Mart ayında kredi kullananlar için geri ödemeler Haziran ayına kadar ertelenebiliyor. Nisan ayı kredi kullanımı için de Haziran ayına kadar erteleme imkanı sunuluyor.

Eşit taksitli, 2 ay ertelemeli Yapı Kredi Bankası Esnaf Kredisi düşük faiz oranlarıyla sunuluyor. 36 ay vadeli olarak kullanılabilen Yapı Kredi Esnaf Kredisi kampanyasında aylık faiz oranı % 1.24’ten başlıyor.

Şubat ayından sonra Yapı Kredi'den Çam veya Sedir Paketi alanlar % 1.24 faiz oranıyla esnaf kredisi kullanabiliyorlar. Kampanyanın normal faiz oranı ise % 1.34.

Kampanya kapsamında 25.000 TL kredi 500 TL dosya masrafıyla, 50.000 TL kredi 750 TL dosya masrafıyla alınabiliyor. 2 ay ertelemeyi seçenler için bu aylara ait taksit tutarı eşit şekilde diğer aylara bölünerek dağıtılıyor. Şubat ayında başlayan kredi kampanyası Mart ve Nisan aylarında da devam edecek. 50.000 TL üst limitli kredi kampanyası özellikle Çam ve Sedir paketi satın alanlar için düşük faiz oranlarıyla avantaj sağlıyor.

Hiç yorum yok: