Taksit Yoksa Bank Asya'da Paksit Var Kampanyası

Alışverişlerde 1 Şubat'tan itibaren taksit sınırlaması başlayınca bankaların müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için yeni kampanyalar başlattığını görüyoruz. Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için harekete geçen bankalara Bank Asya da katıldı. Bank Asya'nın kredi kartı AsyaCard sahipleri, yaptıkları 50 TL ve üzeri peşin alışverişlerini 9 aya kadar vadelerde taksitlendiriyorlar.

Bank Asya'nın "Peşin Al, Taksitle Öde" sloganıyla başlattığı PAKSİT kampanyasında müşterilerin kredi kartlarıyla yaptığı 50 TL ve üzeri peşin alışverişlerin hesap kesim tarihine kadar bankaca önceden belirlenmiş olan vadelerde kar payı ve işlem ücreti karşılığında murabaha şartlarına uygun olarak taksitlendirme yapılıyor. Murabaha prensipleri doğrultusunda vadeli ödeme için banka küçük bir kar payı alıyor.

Paksit'in Özellikleri

AsyaCard ile yapılan tüm peşin alışveriş işlemleri, nerede yapılmış olursa olsun uygun bir kar payı ve işlem ücreti karşılığında 9 aya kadar vadeyle taksitlendiriliyor.

50 TL ve üzeri tüm işlemler için PAKSİT yapılabiliyor, işlem üst sınırı bulunmuyor.

PAKSİT hizmetinden Business kartler dehul tüm kart sahipleri yararlanabiliyor. Business kartlar için kar payı uygulamasında oran farklılığı bulunuyor.

PAKSİT işlemlerinde adet sınırlaması bulunmuyor. PAKSİT kriterlerine uyan tüm işlemler taksitlendirilebiliyor.

Dönem içinde yapılan ve hesaba yansıyan peşin satış işlemleri için hesabınıza yansıyan peşin satış işlemleriniz için, hesap kesim tarihine kadar istenildiği anda PAKSİT talebi yapılabiliyor. Ekstre kesildikten sonra ilgili hesap özetine yansıyan harcamalar için PAKSİT talebi yapılamadığını unutmayın.

PAKSİT yapılmak istenilen peşin işlemlerde AsyaPuan kullanıldıysa, işlem sadece puan hariç tutar üzerinden taksitlendiriliyor.

PAKSİT işlemlerinde taksitlendirme işleminin iptali sadece aynı gün yapılabiliyor. İptal işlemiyle birlikte işlem ücreti ve kar payı da iade ediliyor.

Güzel bir haber de PAKSİT’te ilk ay boyunca kâr payı alınmaması... Kâr payı, Paksit işleminin iinci taksitinden itibaren uygulanıyor ve ekstreye yansıtılmıyor. Bir başka anlatışla işlem 9 takside bölünecekse, sadece 8 taksit için kâr payı alınıyor.

AsyaCard ile murabahaya konu olamayacak fatura, vergi tahsilatı, bağış, altın, kıymetli taşlar ve madenler, telekomünikasyon, akaryakıt, yemek, gıda gibi mal ve hizmetler için PAKSİT işlemi yapılamıyor.

PAKSİT Kampanyasına Katılım Kanalları

SMS ile istediğiniz taksit adedini ve alışveriş slibinizde yazan "Onay Kodu"nu aralarında bir boşluk bırakarak BankAsya'da kayıtlı cep telefonu numaranızdan 2792'ye gönderebilirsiniz.

Başvurunuzu BankAsya internet şubesinden veya 0 850 222 4 888 Alo Asya'dan da yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok: