Garanti Şubat Kredisi 0,99 Faiz 99 TL Dosya Masrafı ile

Garanti Kış Kredisi kampanyası Şubat ayıyla birlikte başladı. Garanti Bankası tarafından sunulan yılın ilk kredi fırsatını iyi kullananlar aylık % 0,99 faiz oranı ve 99 TL'den başlayan dosya masrafı ile ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Yılın tüm dönemlerinde sunduğu cazip kredi fırsatlarıyla tanınan Garanti Bankası bu kez yine avantajlı bir kredi kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Garanti Bankası Şubat kredisi kampanyasında aylık faiz oranı % 0,99'dan başlarken, dosya masrafı ise 99 TL'den itibaren başlayan değişik oranlarla hesaplanıyor. Düşük faiz ve uygun dosya masrafı arayanlar için Garanti Bankası'nın son Kış Kredisi kampanyası biçilmiş kaftan.

Garanti Şubat ayı kredi kampanyasında 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kredi kampanyasında 36 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. Garanti Kış Kredisi ile 3.000 TL ihtiyaç kredisinin 9 ay vadeli olarak kullanılması durumunda 0,99 aylık faiz oranı ve 99 TL dosya masrafından yararlanmak mümkün. Diğer vade ve tutarlar için farklı faiz oranları ve dosya masrafları uygulanıyor. Örnek olarak vermek gerekirse 10.000 TL kredi 36 ay vadeli olarak % 1,39 faiz oranı ve 250 TL dosya masrafıyla kullanılabiliyor. 30.000 TL kredinin 36 ay vadeli olarak 250 TL dosya masrafı ve % 1,35 faiz oranıyla kullanılması da diğer bir seçenek.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvuruları sadece nüfus cüzdanıyla yapılabiliyor. Başvuru için sunulan kimlik belgesinin üstünde vatandaşlık numarasının olması yeterli. Kredi başvurusu yapanlardan gelir belgesi ya da yerleşim belgesi talep edilmiyor. Ancak krediye başvuran kişinin SGK kaydının bulunamaması durumunda gelir belgesi talep edilebiliyor. Bunun yanında ek gelir beyan edenlerin de bu gelirlerini belgelendirmeleri gerekiyor.

Hiç yorum yok: