Garanti Bankası Mart Ayına Özel 0.99 Faizli Destek Kredisi



Garanti Bankası büyük ilgi gören aylık % 0.99 faizli destek kredisi kampanyasına Mart ayında da aynı cazip koşullarla devam ediyor. Aslında Şubat ayı için planlanan bu kampanya, Garanti müşterilerinden gördüğü yoğun talep üzerine Mart sonuna kadar uzatıldı ve Mart Kredisi adını aldı.

Tüm Garanti müşterilerinin akla gelebilecek her ihtiyaçları için kullanabileceği Mart Kredisi'nde aylık % 0.99 faizli ihtiyaç kredisi, sadece 99 TL dosya masrafı alınarak sunuluyor. Garanti'nin sevimli tavuğunun televizyonlarda tanıttığı kampanyada maksimum 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi -ya da Garanti'nin verdiği özel adıyla destek kredisi- 36 ay vadeye kadar taksit fırsatlarıyla Mart ayına imzasını atıyor.

Garanti'den maksimum 100.000 TL'ye kadar destek kredisi alınabiliyor ama kolaylık olması açısından 3.000 TL kredi için örnekleme yapalım. Böylece 3.000 TL üzerindeki kredi dilimlerinin aylık ve yıllık maliyet oranlarını kendiniz hesaplayabilirsiniz. "Bu iş bana zor gelir, uğraşamam şimdi" diye düşünürseniz de herhangi bir Garanti şubesine uğrayarak müşteri temsilcinizden hesabı sizin için yapmasını isteyebilirsiniz.

Garanti Mart ayı kampanyasından 3.000 TL destek kredisi kullananlar için aylık faiz oranı % 0.99 oluyor. Bu tutarda krediyi 8 ay vadeli kullandığınız takdirde aylık taksit miktarları 353 TL gibi kolayca ödenebilecek rakamlardan oluşuyor. Kredinin dosya masrafı ise 99 TL şeklinde belirlenmiş bulunuyor. Kredi çekerken alınan dosya masrafı, tasis ücretinden oluşuyor.

Garanti'nin Mart ayı kredi kampanyasına başvuru yaparken sadece nüfus cüzdanı yeterli oluyor ama başvuru sahibinin SGK kaydının olmaması veya doğrulanamaması halinde belge talep edilebiliyor. Kredi kullandırım tarihine kadar belirtilen faiz oranları ve ücret tutarları talep edilen kredi tutarı, vade ve piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebiliyor. Krediye ilişkin ilgili belgeleri imzalamadan önce kampanya koşullarına ilişkin masraf, ücret ve komisyon hakkında özel hazırlanmış bilgi formuyla bilgilendirme yapıldığını da belirtmek istiyoruz.

Hiç yorum yok: