Finansbank 50000 TL Esnaf Kredisi 7646 Kobi Para Cepte

Finansbank Kobi Para Cepte kampanyası ile 50.000 TL'ye kadar kredi esnaf ve kobileri bekliyor. Esnafın ve kobilerin nakit ihtiyaçlarını en uygun koşullarla ve en kısa sürede karşılamalarını hedefleyen kredi kampanyası için başvurular cep telefonundan kısa mesaj göndererek yapılabiliyor. Finansbank'ın 50.000 TL üst limitli esnaf ve kobi kredisine cepten başvuru yapmak için TC kimlik numarasını 7646'ya SMS olarak göndermek gerekiyor. Kobi Para Cepte başvurusu yapmak bu kadar kolay. Tek mesajla yapılan hızlı başvuru bekleme süresini en aza indiriyor. Kredi başvurularına gelen cevap ön onay niteliğini taşıyor. Hızlı başvuru süreci ile kredi başvurusu yapanlar kredilerini aynı gün içinde kullanabiliyorlar.

Çok cazip faiz oranları ile sunulan Finansbank esnaf ve kobi kredisi kampanyası ile hemen 50.000 TL'ye kadar ticari kredi kullanılabiliyor. 7646'ya gönderilen kredi başvuru mesajının ardından gelen yanıt olumlu ise gerekli belgeleri tamamlayarak herhangi bir Finansbank şubesine gidenler aynı gün içinde kredilerini kullanma avantajından yararlanıyorlar.

50.000 TL'ye kadar kullanılabilen Finansbank Kobi Para Cepte Kredisi cirosu 2 milyon TL'ye kadar olan işletmeler tarafından kullanılabiliyor. Kredi başvurusu firma sahibi ya da firma ortağı tarafından yapılabiliyor. Başvuru sırasında firma sahibi ya da ortağının kendi kimlik numarası ile talep yapmış olması gerekiyor. Eksiksiz evrakla başvuru yaparak başvuruları şube tarafından olumlu karşılanan esnaf ve kobiler aynı gün içinde kredilerini alabiliyorlar.

Kobilere ve esnafa desteğini her zaman sürdüren Finansbank bu kez de yüksek tutarlı ve düşük faizli kredi kampanyasıyla dikkatleri üzerinde topladı. Kredi kampanyası cazip faiz oranlarıyla sunuluyor ve başvuru değerlendirme aşaması çok hızlı şekilde gerçekleştiriliyor.

Hiç yorum yok: