Denizbank Kamu Personeli Kredisi 77 Ay Vade 0.77 Faiz Oranı ile

Denizbank kamu personeline özel kredi kampanyasını Kasım ayı sonuna kadar devam ettiriyor. Daha önce de düzenlenen ve kamu çalışanlarından büyük ilgi gören Denizbank Kamu Personeli Kredisi yeni bir kampanyayla sonbahar aylarına damgasını vuruyor. 30 Kasım tarihine kadar başvuru yapılabilecek kredi kampanyası ile kamu çalışanları % 0.77’den başlayan faiz oranları ile kredi kullanıyorlar. Denizbank'ın kamu çalışanları için düzenlediği kredi kampanyası bunun yanında 77 aya varan vade imkanı sunuyor. Denizbank'ın kamu personeline özel kampanyası ile masrafsız olarak ihtiyaç kredisi kullanılıyor. Kamu çalışanları kampanya kapsamında maaşlarının 17 katına kadar kredi alabiliyorlar. Denizbank'ın kampanyayla sunduğu avantajlar bunlarla da bitmiyor. Kredi 3 ay erteleme seçeneği ile sunuluyor. Böylece kamu çalışanları kredi taksit ödemelerine gelecek yılın Şubat ayında başlayabiliyorlar.

Doktor, öğretmen, hemşire, subay, astsubay, mühendis, büro çalışanı, avukat, hakim fark etmeksizin tüm kamu çalışanları kampanyaya başvuru yapabiliyor. İhtiyaç kredilerini Kasım ayında alan kamulular dilerlerse taksit ödemelerini Şubat'ta yapmaya başlıyorlar. Maaşın 17 katına kadar, 0.77'den başlayan faiz oranlarıyla ve 77 aya kadar vadelerle sunulan kredi kampanyasında dosya masrafı yok. Dosya masrafsız olarak 50.000 TL'ye kadar kredi kolaylıkla kullanılabiliyor. Kampanyaya katılarak uygun koşullarla kredi kullanmak için en az 1.000 TL aylık maaşa sahip olmak gerekiyor. Kamu çalışanlarının maaşlarının bu asgari tutarın üzerinde olduğunu düşünürsek kampanyanın tüm kamu çalışanlarına açık olduğunu söyleyebiliriz.

Denizbank'ın kamu çalışanlarına özel kampanyası ile kredi kullanarak 10.000 TL çeken bir kamu çalışanı 77 ay vadede aylık sadece 205 TL taksit ödüyor. Kampanyada % 0,77 faiz oranı sadece 12 ay vade için geçerli. Diğer vadelerde ise yine cazip bri faiz oranı var. 12 ay dışındaki vadeler için aylık % 1.07 faiz uygulanıyor. Kampanyada dosya masrafı olmadığını bir kez daha vurgulamakta fayda var. Kefilsiz ve teminatsız olarak kullandırılan kredi için başvuru yapanlar kısa süre içinde kredi başvuru sonuçlarını öğrenebiliyorlar.

Hiç yorum yok: