200 TL Hediyeli Finansbank Emekli Maaşı Aktarma Kampanyası Koşulları Neler

Finansbank'tan emekli maaşını taşıyana 200 TL hediye kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Emekli maaşı ödemelerini Finansbank'tan almaya karar veren ve 24 ay boyunca maaşlarını Finansbank'tan almaya devam eden emeklilere 200 TL hediye var. Finansbank maaş taşıma kampanyasına katılanların hediye 200 Lira'yı hemen kazanmak için maaşlarını 24 ay boyunca Finansbank'tan almayı taahhüt etmeleri ve Kredili Mevduat Hesabı açtırmaları yeterli oluyor. İlk maaşın Finansbank'a yatmasının ardından aynı ay içinde 200 TL maaş taşıma hediyesi emeklinin hesabına yatırılıyor. Kampanyaya katılmak için aylık emekli maaşının en az 500 TL olması ya da maaş 3 ayda bir alınıyorsa 3 aylık maaş tutarının en az 1.500 TL olması gerekiyor.

Emekli maaşı ödemelerini Finansbank'tan almak için başvuru yapanlar ve Finansbank'tan Kredili Mevduat Hesabı (Ay Sonu Hesabı) açtıranlar 200 TL hediyeyi hemen kazanıyorlar. 1 Nisan 2014 tarihine kadar ilk emekli maaşının Finansbank'a yatırmış olması 200 TL kazanmak için yeterli. 200 TL ödül kazanan ancak daha sonra 24 ay boyunca maaşlarını Finansbank'tan almayı sürdürmeyenlerin hediyeleri geri alınıyor. Finansbank'ta maaş için açılan hesaba yıllık ücret ya da üyelik aidatı gibi isimler altında hiçbir ücret uygulanmıyor.

Emeklilerin yüzünü güldürecek kampanyalara imza atan Finansbank, Emeklilik Paketi'yle önemli avantajlar sağlıyor. Emeklilik Paketi sahibi olanlar Türkiye'deki tüm banka ATM'lerinden hesaplarına ücret ödemeden ulaşabiliyorlar. Finansbank banka kartıyla tüm banka ATM'lerinden ücretsiz olarak para çekmek ve hesabı kontrol etmek mümkün oluyor.

Finansbank Emekli Paketi sahipleri faiz ve dosya masrafı ödemeden emekli aylıklarının 4 katına ve 2.000 TL'ye kadar 6 ay taksitle kredi kullanabiliyorlar. Emekliler için sadece ihtiyaç kredilerinde değil, taşıt ve konut kredilerinde de cazip oranlar ve avantajlı koşullar sunuluyor. Emekliler İnternet Bankacılığını kullanarak ücretsiz havale ve EFT işlemleri yapabiliyorlar.

Hiç yorum yok: