TEB 4466 SMS Kredi Başvurusu ile 89 TL'den Başlayan Taksitlerle Kredi

TEB'in Yeni Bir Kredi Kampanyası Var mı? Bahar aylarının sıcaklığı kredi kampanyalarında da kendini hissettirmeye başladı. TEB'in bir süre önce başlattığı 89 TL'den başlayan taksitlerle kredi fırsatı devam ediyor. Belirsizliklerin devam ettiği bir ortamda sunulan kredi kampanyaları arasında TEB'in cazip seçenekleri dikkat çekiyor. Son bir kaç yıldır ön plana çıkan ve kredi piyasasındaki ağırlığın artıran Türk Ekonomi Bankası en son Pratik Kredi kampanyası ile yeniden gündemimize oturdu. Kısa televizyon reklamları hazırlanan TEB Pratik Kredi kampanyasında yeniden Selahattin Bey'i görüyoruz.

TEB 89 TL Aylık Taksit Hangi Vade ve Tutar İçin geçerli? TEB Pratik Kredi kampanyasıyla ayda 89 TL'den başlayan taksitlerle anında, hızlı ve kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi kullandırıyor. 2.500 TL kredi tutarında 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda aylık 89 TL taksit ödeniyor. Bu seçenekte uygulanan aylık faiz oranı % 1.17 olurken, dosya masrafı 89 TL, sigorta ücreti 76 TL olarak karşımıza çıkıyor. TEB'de bunun dışında değişik tutarlar ve vadeler için farklı kredi seçenekleri sunuluyor.

TEB Pratik Kredi Başvurusu Nasıl Yapılıyor? TEB Pratik Kredi'ye başvuru yapmak için en pratik yol cepten başvuru. Cep telefonundan başvuru yapmka için SMS atmak yeterli. Başvuru yapmak isteyenlerin TC kimlik no'larını 4466'ya SMS olarak göndermeleri gerekiyor. TEB Pratik Kredi'ye cepten başvurunun kredi cevabı hemen cep telefonuna geliyor. TEB Pratik Kredi başvurusunda fazla belge ve prosedürle uğraşma derdi olmuyor. Kredi başvurusu yapmak isteyenlerden sadece kimlik belgeleri isteniyor. Cepten başvuru yapmak yerine başka seçenekleri tercih edenler TEB internet sitesinden, İnternet Şubesi'nden, TEB ATM’lerinden, 0850 200 0 666 numaralı TEB Telefon Şubesi'nden de Pratik Kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Hiç yorum yok: