Akbank SMS Kredi 75 TL Taksitle Her İhtiyacın Altından Kalkan Kredi

Akbank bahar kredi kampanyası başladı. Akbank'ın yeni kredisi her ihtiyacın altından kalkıyor. Akbank SMS Kredi ile kolayca başvuru yapılabiliyor ve çok özel avantajlarla kredi kullanılabiliyor. SMS Kredi'nin mucidi olan Akbank'ın son kampanyasına başvuru yapmak çok kolay. Kredi yazdıktan sonra boşluk bırakıp kimlik numaranızı yazıp 4425'e SMS atmak kredi başvurusu yapmak için yeterli.

Akbank’ın Her İhtiyacın Altından Kalkan Kredisi tam anlamıyla cep herkülü gibi bir kredi ve her yükü kolaylıkla kaldırıyor. Kampanya kapsamında 75 TL taksitle 2.000 TL kredi kullanmak mümkün. Vade 36 ay ve kampanyadan yararlananlar kredi kullandırım ücreti ödemiyorlar. Kredi boşluk TCKN yazarak 4425’e kısa mesaj gönderenlerin kredi cevabı anında cep telefonlarına geliyor.

Akbank SMS Kredi ile maksimum 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. Kredide maksimum vade ise 36 ay. 3 yıla yayılan vadelerle 20 Bin Lira'ya kadar kredi için başvuru yapmak için 4435'e mesaj atmak yeterli oluyor. 20 Bin Lira'nın üzerinde kredi kullanmak isteyenler kredi başvurularını Akbank şubelerinden yapabiliyorlar.

Kredinin aylık maliyet oranı tüm masraflar dahil % 1.80, yıllık olarak ise % 21.65. Uygulanan aylık faiz oranı % 1.40. Kredi kullandırım ücreti yok. Kredi başvurularında 15 TL istihbarat ücreti alınıyor. Kredi kullananlar kredi tutarının binde 12,67'si oranında yıllık sigorta bedeli ödüyorlar.

Kredi başvurularında kimlik ve gelir belgesi isteniyor. Maaş ödemelerini Akbank aracılığıyla alanların gelir belgesi götürmeleri gerekmiyor.

Hiç yorum yok: