ING Bank 99 TL Taksitle 6000 Lira Kredi 1000 TL Bedava Kredi

ING Bank kademeli artan ödemeli kredi kampanyalarından bir yenisinin startını verdi. Televizyon reklamlarıyla da desteklenen yeni kredi kampanyasında 99 TL'den başlayan taksitlerle 6.000 TL kredi kullanmak mümkün. 6.000 TL kredi kullananlar bunun üzerine 1.000 TL bedava kredi çekebiliyorlar. Bedava kredi dosya masrafsız, kredi kullandırma ücreti olmadan ve faizsiz olarak kullandırılıyor. ING Bankası son zamanlarda müşterilerine devamlı 'Hayatta olmaz böyle şey' dedirtiyor ve eski köye yeni adet getirmeye devam ediyor. Son kredi kampanyası da eski köye yeni adet getiren cinsten. 1.000 TL Bedava Kredili 6.000 TL kredi kampanyasında vade süresi 36 ay. Kampanyada uygulanan faiz oranıysa % 1.35.

ING Bank daha önce de değişik kredi tutarları ve aylık taksit tutarlarıyla benzeri kampanyalar düzenlemişti. Taksitleri kademeli olarak artan kredi kampanyasında ilk altı ay boyunca 6.000 TL kredi için 99 Lira taksit ödeniyor. Aylık taksit tutarları ilk dönemi takip eden her altı aylık zaman dilimlerinde yaklaşık olarak % 35 oranında artıyor. Başlangıç taksit tutarı 99 TL.

ING Bank'ın kredi kampanyasında üst limit 50.000 TL olarak açıklandı. Krediler konusunda getirilen son düzenlemelerle ihtiyaç kredisi taksit sayısı 36'dan fazla olamıyor. ING Bank'ın son kredi kampanyası da 36 ay vadeli olarak dizayn edildi. Aylık faiz oranının % 1.35 olduğu kampanyada 99 TL kredi tahsis ücreti sözkonusu.

6.000 TL ve üzerinde kredi kullanımlarında 1.000 TL Bedava Kredi çekilebiliyor. Bedava Kredi, Taksitli Destek Hesap üzerinden kullanılıyor. Kredi kullananlar 7 gün içinde taksitli destek hesap başvurusu yaparak bedava kredi kullanma hakkını elde ediyorlar.

Bedava Kredi fırsatından yararlanmak için tek seferde çekim yapmak ve 12 ay vade seçeneğini tercih etmek gerekiyor. 1.000 TL Bedava Kredi sadece ING Bank şubelerinden kullanılabiliyor, ING Bank ATM'leri gibi diğer kredi kullanım kanallarından yapılacak çekimlere kredili mevduat hesabı faiz oranı işletiliyor. Kredi kampanyası için cep telefonundan başvuru yapmak için Kredi yazıp kimlik numarasını 2205'e SMS olarak göndermek gerekiyor.

Hiç yorum yok: