3 Altın Hediyeli 10 Bin TL Emekli Kredisi ING Bank'ta

Emekli maaşını ING Bank'a taşıyanlar kazanıyor. ING Bank şimdi gerek yeni gerekse eski maaş müşterilerine çeyrek altın hediye ediyor. Toplamda 3 adet çeyrek altın kazanılabiliyor.

Maaşını ING Bank'tan almak için başvuru yapan ve 4 yıl boyunca banka değişikliği yapmayacağını taahhüt eden emekliler anında 1 adet çeyrek altın kazanıyor. Maaşını ING Bank'a taşıyan emekliler 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmaları durumunda 2 tane daha çeyrek altın sahibi oluyorlar. İhtiyaç kredisi mümkün olan en uzun vade olan 36 ay taksitle kullanılabiliyor.

Emekli maaşını şu anda ING'den alan emeklilerin üzülmesine hiç gerek yok. Bu durumda olan ING Bank'ın eski maaş müşterileri de 4 yıl boyunca ING Bank'ta kalma taahhütleri ve kredi kullanmaları durumunda altın kazanmayı hak ediyorlar. ING'nin emekli maaş müşterileri 5.000 TL ile 10.000 TL kredi kullanmaları durumunda 1 çeyrek altın, 10 Bin TL'nin üzerinde kredi kullanmaları durumunda 3 çeyrek altın kazanıyorlar. Krediler 36 ay vadeli olarak kullanılabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin Destek Hesap açtırmaları gerekiyor. Destek Hesap, para yokken bile nakit kullanma imkanı sağlayan bir kredili mevduat hesabı. Destek Hesap sayesinde düzenli ödemeler de hesapta para olmasa bile aksamadan yapılabiliyor.

Eski köye yeni adet getirem ING Bank'ın son maaş aktarımı kampanyası emekliler arasında uzun süre konuşulacağa benziyor. Kampanydan yararlanmak için en yakın ING şubesini ziyaret etmek yeterli.

Hiç yorum yok: