Finansbank 300 TL Hediyeli Emekli Maaşı Taşıma Kampanyası

Finansbank emekli maaşı taşıyana hediye kampanyalarından biri yeinisinin startını verdi. 300 TL ödüllü maaş taşıma kampanyasından yararlanan emekliler karlı çıkıyor. Finansçıdan emekliye 300 TL nakit hediye kampanyası 27 Şubat'ta başladı ve Mart ayında da devam ediyor.

Kampanya kapamında aylık 500 TL'lik emekli maaşını Finansbank'a taşıyanlar 300 TL hediye kazanıyor. 3 ayda bir maaş alan emeklilerinin 3 aylık maaşlarının en az 1.500 TL olması gerekiyor. 300 TL hediyenin kaybedilmemesi için Finansbank'a taşıma işleminin yapılmasının ardından emekli maaşının 36 ay boyunca Finansbank aracılığıyla alınması gerekli. 300 TL hediyeye hak kazanmak için maaş taşıma işleminin yapan emeklilerin Finansbank'ta Kredili Mevduat Hesabı açtırmaları gerekiyor. Kredili Mevduat Hesabı hesapta para olmasa bile hesap limitleri dahilinde nakit çekme ve fatura gibi düzenli ödemeleri yapma imkanı sunan bir hesap. Kampanyadan ilk kez Finansbank'tan maaş almaya başlayacak emekliler yararlanıyor. En az 500 TL aylık maaşının ödemesini Finansbank'a taşıyan ve Kredili Mevduat Hesabı açtıranlar 36 ay maaşlarını Finansbank'tan almaya devam etmek kaydıyla bankanın hoş geldin hediyesi olan 300 TL'yi kazanıyor.

Finansbank Emekli Paketi emeklilere pek çok avantaj sunuyor. Heaap işletim ücreti alınmayan Emekli Paketi sahiplerine şubede işlem önceliği ve tüm banka ATM'lerinden hesaplarına ücretsiz ulaşım olanağı sağlanıyor. Finansbank'tan maaş alan emekliler bankanın ihtiyaç, konut ve araç kredilerinde avantajlı oranlardan yararlanıyorlar, internetten yaptıkları EFT ve havale işlemleri için ücret ödemiyorlar.

Hiç yorum yok: