Halkbank Düşük Faizli Çınar Emekli Kredisi

2014 yılının sonuna yaklaşırken Halkbank'tan emeklilere özel Çınar Emekli Kredisi fırsatı geldi. SSK'li, Bağkur'lu ve Emekli Sandığı emeklisi üm SGK emeklilerinin yararlanabildiği Çınar Kredisi, her bütçeye uygun düşük faizleri ve vade seçenekleriyle sunuluyor. 36 ay vadeye kadar tahsis ücreti olmadan veya düşük faizli cazip seçenekleri gündeme getiren Çınar Emekli Kredisi'nde ikinci baharını yaşayan tüm büyüklerimizi rahatlatacak avantajlar var.

"Emeklilere Kredinin En Güzeli" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında 3.000 TL'den başlayıp 10.000 TL'ye kadar çeşitli miktarlarda emekli kredisi kullanılabiliyor. Halkbank kampanyasından maaşını Halkbank'tan alan veya başka bankadan almakta olduğu emeklisini Halkbank'a aktarmayı taahhüt eden tüm emekliler kolayca yararlanabiliyor. Üstelik Halkbank'a maaş aktarma işlemi, şubeye bile gitmeye gerek kalmadan internet üzerinden tek tıkla gerçekleşiyor.

Şimdi Halkbank Çınar Emekli Kredisi'nin ne gibi avantajlar sunduğunu kısaca gözden geçirelim. Öncelikle Çınar Emekli Kredisi kapsamında 10 aydan 36 aya kadar farklı farklı vadelerde kredi kullanılabiliyor. 3.000 TL tutarında kredi kullanan emekliler için % 0.95 düşük faiz oranı avantajı bulunuyor. Bunu seçmeyip de 10.000 TL krediye ihtiyaç duyanlar 36 ay vadede % 1.05 faiz 6oranından yararlanıyorlar. Aynı miktarda krediyi kredi tahsis ücretsiz (masrafsız) kullanmak isteyenler için aylık % 1.08 faiz oranı geçerli oluyor. 3.000 TL tutarındaki kredide tek defaya mahsus 45 TL kredi tahsis ücreti, 10.000 TL kredi için de 52 TL kredi tahsis ücreti alındığını belirtelim. Masrafsız seçeneği tercih edenler ise hiç masraf ödemiyorlar.

Azami kredi tutarının 30.000 TL, azami vadenin 36 ay olduğu Çınar Emekli Kredisi kampanyasında alınan kredi tahsis ücreti, kullanılan kredi tutarının % 0,5'i olarak tahsil edilirken bu rakama % 5 BSMV vergisi dahil bulunuyor.

Halkbank Çınar Emekli Kredisi'nden yararlanmak için SGK emeklisi olmak yeterli... SGK Emekli Belgesi ve Emekli Maaş Hesap Cüzdanı ile başvuru yapılabiliyor. Emekli olup, halen aktif olarak ücretli çalıştığını beyan edenlerden işyeri destek prim bildirgesi istendiğini hatırlatalım.

1 yorum:

Mahmut dedi ki...

Akbank sms ile kredi mi arıyorsunuz? Tıklayın: akbank sms ile kredi